• nátha
  • Fújd ki rendesen! Minden a nátháról

   Fújd ki rendesen! Minden a nátháról

  • Alvadásgátló mellett a nátha terápiája sem egyszerű

   Alvadásgátló mellett a nátha terápiája sem egyszerű

  • A felsőlégúti nyavalyák könnyen megkeseríthetik a karácsonyt

   A felsőlégúti nyavalyák könnyen megkeseríthetik a karácsonyt

 • melanóma
  • Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

   Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

  • 10 dolog, amit mindenkinek tudnia kell a melanomáról

   10 dolog, amit mindenkinek tudnia kell a melanomáról

  • A szemben és a köröm alatt is lehet rejtett melanóma      

   A szemben és a köröm alatt is lehet rejtett melanóma      

 • egynapos sebészet
  • Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

   Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

  • Felfüggesztették az egynapos sebészeti ellátásokat

   Felfüggesztették az egynapos sebészeti ellátásokat

  • Jövőre elkészül az egynapos sebészeti egység Kecskeméten

   Jövőre elkészül az egynapos sebészeti egység Kecskeméten

Tiszta lelkiismerettel búcsúzik Dr. Tamás László János

Lapszemle 2020.12.21 Forrás: kisalföld.hu
Tiszta lelkiismerettel búcsúzik Dr. Tamás László János

Bár nem jó szívvel, mégis nyugodt és tiszta lelkiismerettel búcsúzom egy szakmailag kiemelkedő és pénzügyileg beton szilárdságú intézmény éléről.

Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere pénteken bejelentette, hogy hat klinikai központ, a budapesti centrumkórházak, és 19 megyei kórház élére új vezetőket nevezett ki. Az új intézményvezetők megbízatása 2021. január elsejétől lesz hatályos. A győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház új igazgatója Jávor László, a Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézeté Molnár Sándor lesz - írta a kisalföld.hu.

Dr. Tamás László János, a PAMOK főorvos igazgatója az intézmény weboldalán tette közzé leköszönő levelét, melyet teljes terjedelemben közöl a lap.

Őszinte öröm volt számomra több mint négy évtizedig az ország egyik meghatározó regionális centrumában, a győri Petz Kórházban orvosként, érsebészként dolgozni, a betegeket szolgálni. Külön örömöt okozott, hogy két és fél évtizeden át a menedzsment tagjaként, s 10 és féléven át főigazgató főorvosként szolgálni a kórházat - írta az elköszönő főigazgató.

Csaknem százezer érbeteg gyógyításában vettem részt, tizenháromezer műtétet végeztem, részt vettem a szakma – az érsebészet – ellátási palettába történő beillesztésében, majd jelentős fejlesztésében Győrben. Az érbetegellátás egy stabil bástyáját építettük fel és működtetjük a Petz Kórházban.

Az intézmény vezetőjeként volt szerencsém egy 36 szakterületen egyaránt kimagasló szakmai szintet nyújtókórházat irányítani. Rendkívüli szaktudású, elkötelezett orvosok, szakdolgozók és ellátók vettek körül. Európai és világhírű, elismert kollégák öregbítik oktató és tudományos tevékenységükkel a Petz „iskola”hírnevét. (...)

Bár nem jó szívvel, mégis nyugodt és tiszta lelkiismerettel búcsúzom egy szakmailag kiemelkedő és pénzügyileg beton szilárdságú, a rendkívüli járványhelyzetben is példásan magasszintű és biztonságos ellátást nyújtóintézmény éléről.

Köszönet Mindenkinek, aki támogatott és részt vett velem a közös munkában, munkatársaimnak és külső partnereimnek egyaránt. Megtiszteltetés volt nagyhírű elődeim munkáját tovább vinni. Őszintén remélem, hogy nem csupán bennem hagyott kitörölhetetlen lenyomatot a negyven év. Talán én is hozzájárulhattam az intézmény permanens sikeréhez.

 

 

 

Legolvasottabb cikkeink