• nátha
  • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

   Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

  • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

   Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

  • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

   Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

 • melanóma
  • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

   Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

  • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

   A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

   Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

 • egynapos sebészet
  • Egynapos sebészeti egység épült 2,7 milliárd forintból Kecskeméten

   Egynapos sebészeti egység épült 2,7 milliárd forintból Kecskeméten

  • "Sokkal több beteget tudunk ellátni az egynapos sebészet során"

  • Megduplázódott az egynapos sebészeti ellátások aránya

   Megduplázódott az egynapos sebészeti ellátások aránya

Bella Hadid és a Lyme-kór

Lyme borreliosis 2023.04.28 Forrás: Bravo TV
Bella Hadid és a Lyme-kór

Új információk kerültek napvilágra a modell és családja Lyme-kórjával kapcsolatban.

Bella Hadid nemrég újabb információkat osztott meg az egészségéről és küzdelméről a Lyme-kórral, amelyet néhány évvel ezelőtt diagnosztizáltak nála. A modellt, valamint édesanyját, Yolanda Hadidot és testvérét, Anwar Hadidot is Lyme-kórral diagnosztizálták.

Miután megnyílt egy fogfertőzésről, Bella megjegyezte, hogy „ettől fellángolt a Lyme-gyulladásom, ami azt jelenti, hogy a Lyme megtámadja a fogat, az állkapcsot, a beleket, az agyat, a gerincet, a csontokat, és az egész idegrendszert” – írja az E! News. Bella így folytatta: „Bármilyen kisebb trauma éri a testet, akár fizikailag, akár mentálisan, az a Lyme fellángolását okozhatja. Az állkapcsom nagyon begyulladt, és véletlenszerűen fellángolt, amikor túlságosan stresszes voltam, vagy túl sokat dolgoztam. Vannak napok, amikor könnyebb és vannak napok, amikor nagyon nehéz. De, amikor az állkapcsom és az idegeim elkezdtek erősen fájni, akkor hirtelen fordult nagyon rosszra az állapotom. Jelenleg jól vagyok. Jobban érzem magam, amikor lovaglok. És miután elkezdtem 2 kör antibiotikumot, (ami önmagában is egy vad lovaglás), azt hiszem, a lovak elterelik a figyelmemet a fájdalomról.”

Bár Yolanda az utóbbi időben nem osztott meg friss híreket a Lyme-kórral kapcsolatos saját hullámvölgyeiről, 2022 augusztusában elárulta, hogy valamikor ez idő tájt volt egy visszaesése.

Később elárulta, milyen módon próbál küzdeni a tünetek ellen, hogyan kezeli az érzelmi hullámvölgyeket. „Bár az elmém nem mindig engedi, a szándékom az, hogy mindig a fényt lássam... minden, amit igazán akarok, az a siker és az egészség! Biztos vagyok benne, hogy ti is így érzitek” – írta az egyik Instagram-posztban, egy másikban pedig hozzátette: „Az érzelmileg viharos időkben, amikor nem tudod, mit tegyél, ne csinálj semmit... Várj és légy csendben, amíg nem kapsz válaszokat... Távolodj el a zajtól, hogy földet érj és kapcsolódj a gyönyörű földünkhöz, Istenünkhöz. Mindig emlékeztetnem kell magam arra, hogy minden válasz itt van bennem, és hogy az ima és a meditáció segítségével meg fogom találni őket.”

Nem számít, mi történik Yolanda életében, mindig megjegyzi, hogy a három gyereke (köztük Gigi Hadid) az elsődleges számára.

„Mielőtt gyerekeim lettek volna, azt hittem, az élet a karrieremről és a pénzkeresésről szól, hogy anyagilag független legyek. A siker volt a boldogságom és az eredményeim mércéje” – írta az Instagramon. „Aztán szültem, és megtanultam a feltétel nélküli szeretetet, és hogy mekkora megtiszteltetés felnevelni ezt a 3 rendkívüli lényt. Az anyaság útja, a mindennapi elkötelezettség, hogy jó és kedves gyerekeket neveljünk és formáljunk, a példamutatás és az önzetlen szeretet, hogy tisztán és teljes mértékben szeressük őket mindazokért, amik… anélkül, hogy egy kézikönyv megmondaná, hogyan kell csinálni, menet közben tanulunk, hibákat követünk el, mégis mindig arra törekszünk, hogy a legjobb anyák legyünk ezeknek a csodálatos lelkeknek. Szuper áldottnak érzem magam ma, és hálás vagyok ezért az utazásért!!!”

Forrás: Bravo TV

Legolvasottabb cikkeink