• nátha
    • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

      Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

    • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

      Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

    • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

      Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

  • melanóma
    • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

      Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

    • Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

      Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

    • Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

      Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

  • egynapos sebészet
    • Bővítéssel orvosolják a helyhiányt Budaörsön

      Bővítéssel orvosolják a helyhiányt Budaörsön

    • Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

      Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

    • Felfüggesztették az egynapos sebészeti ellátásokat

      Felfüggesztették az egynapos sebészeti ellátásokat

Tisztelt Doktor Úr/Nő !
27 éves nő vagyok, a vérképem jó. Egyedül a direkt-bilirubin, bilirubin szintem magasabb az átlagosnál. Tavaly óta furcsa dolgok történnek velem. Sokszor szédülök, bár mostanában alacsony a vérnyomásom. Koncentrációs és felfogó képességem ...

... ,látványosan romlott, már kénytelen voltam passziváltatni magam az egyetemen. Néha előfordul, hogy nem tudom kifejezni magam szóban. Beszélni akarok, de csak dadogni sikerül. A legijesztőbb az volt, amikor egyik pillanatban a szekrény mellett álltam, a következőben pedig már az előtte lévő ágyon feküdtem és rángatózott az egyik lábam. Személyiségem is változásokon ment keresztül. Hangulatom ingadozó, érzelmeim alig vannak. Mások szerint hajlamos vagyok a zavart videlkedésre. Alvásigényem is megnőtt, nem tudok eleget pihenni. Étvágyam rossz, sokszor B vitamint kell szednem étkezések előtt, hogy legyen gusztusom az ételhez.
Válaszát előre is köszönöm.


VÁLASZ


Azt gondolom, hogy mielőbbi neuro-pszichiátriai vizsgálatra lenne szüksége. A leírt tünetek, ha a külső megfigyelő számára is ilyen komolyak, súlyosabb problémára is utalhatnak.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink