• nátha
  • Fújd ki rendesen! Minden a nátháról

   Fújd ki rendesen! Minden a nátháról

  • Alvadásgátló mellett a nátha terápiája sem egyszerű

   Alvadásgátló mellett a nátha terápiája sem egyszerű

  • A felsőlégúti nyavalyák könnyen megkeseríthetik a karácsonyt

   A felsőlégúti nyavalyák könnyen megkeseríthetik a karácsonyt

 • melanóma
  • Ismeri a melanoma 15 rizikófaktorát?

   Ismeri a melanoma 15 rizikófaktorát?

  • A mesterséges intelligencia az anyajegyszűrésben

   A mesterséges intelligencia az anyajegyszűrésben

  • Segítenek a szűrőkampányok a melanoma felismerésében

   Segítenek a szűrőkampányok a melanoma felismerésében

 • egynapos sebészet
  • Duplájára nőtt az egynapos sebészeti ellátások aránya

   Duplájára nőtt az egynapos sebészeti ellátások aránya

  • Két és félszer több az egynapos műtét a győri Petz-kórházban

   Két és félszer több az egynapos műtét a győri Petz-kórházban

  • Egynapos ellátási egységet adtak át a pécsi szívcentrumban

   Egynapos ellátási egységet adtak át a pécsi szívcentrumban

olyan panasszal fordulok onokhoz hogy lassan tobb mint egy hete hoemelkedesem van ami a kovetkezot jelenti napszaktol fuggetlenul 37,2 -37,9 el is mentem orvoshoz ahol eloszor semmit nem kaptam majd masnap...

... amikor visszamentem egy ciprinol nevu antibiotikumot irtak fel.... ami nem igazan hasznalt sot a gyomromat teljesen kikeszitette. Ezt kovetoen elmentem vervetelre es vizeletvizsgalatra amelybol a vizelet negativ lett azonban a vervizsgalatban 6 csillagos ertek volt magasabb volt a c reaktiv feherje a limfocita szam 48,9%referencia 20-45%, a bazofil szam es alacsonyabb hatarerteken a vas illetve a neutrofil a lapra az volt feltuntetve hogy semmilyen koros nem igazolodik, azota a haziorvos felirt egy masik keszitmenyt curam duot a mai naptol, igazabol ami nagyon aggaszt hogy allandoan raz a hideg vagy melegem van a hoemelkedestol faj mindenem gyengenek erzem magam es a borom is szaraz amin aprò piros pottyok jelennek meg amik viszketnek majd kicsit kesobb visszahuzodnak. Orvosom szerint virusfertozes van a hatterben de skkor miert nem mulik a hoemelkedes?egy het utan sem...... elkezdtem nezni a neten a tuneteimet hogy lehet leukemia is vagy limfoma erre leteremtett az orvos hogy ezek nem ilyen verkeppel jarnak. tudom hogy kisse hipohonder vagyok de nagyon felek hogy valami komolyabb all a hatterben.(hiv,mononukleozis stb...)onok szerint allhat a hatterben verkepzoszervi daganat,az orvosom nagyon leteremtett hogy ott tobb tizszeres ertekek lennenek es nem ilyenek ha pl limfoma lenne csak most tole nem merek kerdezni illetve hogy ez az allando hoemelkedes laz tarthat hetekig is?
koszonom szepen
andras 25 eves
valaszukat varva maradok


VÁLASZ


Én a kezelőorvosával tudok a közöltek alapján egyet érteni. Az interneten való tájékozódás tapasztalatom szerint sokkal többet árt, min amennyit használ. A hőemelkedés valóban eltarthat hosszabb ideig is vírusfertőzések alatt. A piros pettyek lehetnek a gyógyszer mellékhatása is. Ha nem múlnak, célszerű bőrgyógyászati vizsgálatot is kérni.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink