• Pollen
    • Inkább a felesleges diéta, mint a tünetek?

      Inkább a felesleges diéta, mint a tünetek?

    • Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

      Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

    • OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

      OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

  • melanóma
    • Itt az éves anyajegyszűrés ideje!

      Itt az éves anyajegyszűrés ideje!

    • Esztétikai probléma, vagy rákmegelőző állapot?

      Esztétikai probléma, vagy rákmegelőző állapot?

    • Nagykanizsán több százan vettek részt a melanóma-vizsgálaton

      Nagykanizsán több százan vettek részt a melanóma-vizsgálaton

  • egynapos sebészet
    • Lassan elkészül az orosházi kórház egynapos sebészeti részlege

      Lassan elkészül az orosházi kórház egynapos sebészeti részlege

    • Több műtétet vállalnának az egynapos sebészetek

      Több műtétet vállalnának az egynapos sebészetek

    • Egynapos sebészet: felmérés és tanulságok

      Egynapos sebészet: felmérés és tanulságok

Csekély PAJZSMIRIGY problémámra 1 LETROX-ot szedek.
Gargalizálhatok-e GYLKOSEPTTEL, ill. sós vízzel jódtartalmuk miatt? ...

... A Phlogosol soha nem ért semmit. Most STREPFENT szopogatok, de nem tudom, nem árt-e antibiotikum mellett. Zinnat kúra után másodjára Klacidot szedek (már csak 3 db van)és ACC-t, a 4 hete kezdődött, szűnni nem akaró torokgyulladás, köhögés miatt. (Korábban mindig segített a közvetlenül mandulákra cseppentett Glykosept.) Köhögésem mára csökkent, de újra elkezdődött a torokfájás.
Köszönöm szíves válaszát.


VÁLASZ


Nem kell aggódnia, mert a szer nem tartalmaz jódot.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink