• nátha
    • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

      Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

    • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

      Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

    • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

      Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

  • melanóma
    • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

      Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

    • Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

      Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

    • Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

      Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

  • egynapos sebészet
    • Bővítéssel orvosolják a helyhiányt Budaörsön

      Bővítéssel orvosolják a helyhiányt Budaörsön

    • Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

      Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

    • Felfüggesztették az egynapos sebészeti ellátásokat

      Felfüggesztették az egynapos sebészeti ellátásokat

Tisztelt Dr Nő/Úr!

Nekem már évek óta magas a bilirubin szintem. Illetve a legutóbbi vérképen pont a maximális felső határ értékén volt. Voltam már különböző vizsgálatokon, de sem a májammal, sem az epémmel nincs semmi gond...

... Egyszerűen csak magas. Még a háziorvos is mondta, hogy ha baja lenne akár a májamnak vagy az epémnek, akkor nem ilyen lenne a vérképem, ha nem rosszabb. Most elkezdtem Béres cseppet szedni a télre, hogy erősítsem az immunrendszerem. Láttam, hogy rá van írva a tájékoztatóra, hogy májbetegség, illetve epeúti betegség esetén nem szabad alkalmazni a cseppet. A kérdésem az lenne, hogy ha magas a bilirubin szintem, de azt mondták, hogy nincs baja a májamnak, meg az epémnek sem, akkor szabad szedni a cseppet?


VÁLASZ


A közöltek alapján nem lehet azt állítani, hogy májbetegségben szenvedne. Az emelkedett bilirubin szint lehet egy enzim eltérés, aminek nincs komolyabb következménye. Tudomásom szerint az említett cseppek semmi olyat nem tartalmaznak, amelyek Önnek ártanának. De javaslom, forduljon levélben a gyártó orvos-igazgatójához kérdésével, aki minden bizonnyal készségesen fog megnyugtató választ adni .

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink