• nátha
    • A tüdőgyógyász szerint a náthának is lehetnek szövődményei

      A tüdőgyógyász szerint a náthának is lehetnek szövődményei

    • Immunerősítést már nyár végén érdemes elkezdeni

      Immunerősítést már nyár végén érdemes elkezdeni

    • Itt az ősz, már támadnak a vírusok

      Itt az ősz, már támadnak a vírusok

  • melanóma
    • Melanoma: Fedezze fel időben az árulkodó jeleket!

      Melanoma: Fedezze fel időben az árulkodó jeleket!

    • Melanoma: Nem csak nyáron kell figyelni

      Melanoma: Nem csak nyáron kell figyelni

    • Öt fontos tudnivaló a most aktuális anyajegyszűrésről

      Öt fontos tudnivaló a most aktuális anyajegyszűrésről

  • egynapos sebészet
    • Profilbővítést tervez a sikeres egynapos sebészet

      Profilbővítést tervez a sikeres egynapos sebészet

    • Megtriplázható az egynapos műtétek száma hazánkban

      Megtriplázható az egynapos műtétek száma hazánkban

    • Jó ütemben halad az egynapos sebészetek fejlesztése

      Jó ütemben halad az egynapos sebészetek fejlesztése

Cipralex

Orvos válaszol

Közel 1 éve meghalt a férjem, egészen egyedül maradtam. 2 gyógyszert kaptam...

... Helexet és Cipralexet.Nyugodt lettem, de aluszékony, a világot egy függönyőn keresztül láttam.Lassú és kicsit bamba lettem. Csökkentettem a gyógyszert és el is hagytam.2 hétig nagyon jól voltam, de ismét szorongok.Tudom, hogy az orvossal kellett volna megbeszélni, de reménykedtem, hogy erős akarattal meg tudom oldani ezt a problémát.Kérdésem: van erre remény? Vagy szemlesütve térjek be az orvoshoz?Várom megnyugtató válaszát köszönettel...


VÁLASZ


Tisztelt levélíró!

Alapjában teljesen igaza van.
Annyi a probléma, hogy a gyógyszerek nagyon erős hatásúak, ha önmagától csökkenti, majd újra kell szednie ez az egész állapotot csak rontja.
Ha gyógyszert szed, ragaszkodjon az orvosi útmutatáshoz, ha úgy dönt ki tudja heverni a súlyos vesztést, akkor az is jó. De a kettő együtt nagyon nem tanácsos.

Üdvözlettel: dr.Lajtavár László

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink