• nátha
    • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

      Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

    • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

      Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

    • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

      Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

  • melanóma
    • Egyszerű módszer a melanoma korai felismerésére

      Egyszerű módszer a melanoma korai felismerésére

    • Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

      Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

    • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

      Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

  • egynapos sebészet
    • Megduplázódott az egynapos sebészeti ellátások aránya

      Megduplázódott az egynapos sebészeti ellátások aránya

    • Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

      Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

    • Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

      Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

ciszta kidurrant

Orvos válaszol

Jobb oldali petefészkemben lévő kb. 5 cm ciszta az kidurrant,amit az orvosom állapitott meg miután elmentem hozzá mert szúró fájdalmaim voltak.Nem javasolt semmilyen utókezelést,azt mondta menstruáció után ez teljesen eltűnik.Párommal babát szeretnénk,vannak ennek következményei,a teherbe esést illetően?Szügséges további utókezelés?Előre is köszönöm a válaszát.
Üdvözlettel

Kedves Kérdező!
Nem szükséges kezelés, ha nincsenek panaszai. A babavállalást illetően nincs következmény.
Tisztelettel:
dr.M.Zs.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink