• nátha
    • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

      Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

    • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

      Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

    • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

      Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

  • melanóma
    • Egyszerű módszer a melanoma korai felismerésére

      Egyszerű módszer a melanoma korai felismerésére

    • Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

      Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

    • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

      Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

  • egynapos sebészet
    • Megduplázódott az egynapos sebészeti ellátások aránya

      Megduplázódott az egynapos sebészeti ellátások aránya

    • Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

      Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

    • Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

      Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

Elkeseredve

Orvos válaszol

Tisztelt Doktor Úr!
Az lenne a kérdésem, hogy P3-as citológiai eredmény, HPV jelenlét és méhszájseb (folyás és szeretkezés utáni vérnyomok nélkül)esetén mindenképpen szükség van méhszájsebműtétre, a kimetszésre vagy van más megoldás is? Még nincsen gyerekem, 33 éves vagyok és 4,5 centis miómám is van a méhfalon, ami állítólag befelé nő. A műtét után a gyerekvállalás még lehetésges?
Köszönettel, jelige: Elkeseredve

Kedves Kérdező!
Véleményem szerint a méhszájműtétre szükség van a teljes biztonság kedvéért a leírtak alapján. Ilyen beavatkozás után lehet szülni gond nélkül.
Tisztelettel:
dr.M.Zs.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink