• nátha
    • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

      Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

    • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

      Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

    • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

      Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

  • melanóma
    • Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

      Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

    • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

      Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

    • Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

      Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

      Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

    • Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

      Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

    • Országszerte fejlesztik az egynapos sebészeti részlegeket

      Országszerte fejlesztik az egynapos sebészeti részlegeket

epotoc

Orvos válaszol

Tisztelt Doktor!

30 éves nő vagyok.Mitralis Prolapsusra napi 10 mg Propranolol gyógyszert szedek már 4 éve. Így a nyugalmi pulzusom 70-80 között van. Szeretnénk a párommal babát, és a nőgyógyászom szerint a gyógyszert el kell hagyni. Ön mit gondol?Attól tartok,ha elhagyom a pulzusom magasabb lesz, viszont a babának sem szeretnénk ártani. Várom szíves válaszát!

Üdvözlettel:
epotoc

Kedves Kérdező!
A terhesség elején Béta-blokkoló szedhető,melyet a terhesség harmadánál meg kell próbálni elhagyni.
Tisztelettel: Dr.P.A.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink