• nátha
    • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

      Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

    • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

      Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

    • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

      Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

  • melanóma
    • Egyszerű módszer a melanoma korai felismerésére

      Egyszerű módszer a melanoma korai felismerésére

    • Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

      Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

    • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

      Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

  • egynapos sebészet
    • Megduplázódott az egynapos sebészeti ellátások aránya

      Megduplázódott az egynapos sebészeti ellátások aránya

    • Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

      Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

    • Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

      Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

Grace

Orvos válaszol

Tisztelt Doktornő/Úr!
35 éves vagyok. több rosszindulatú daganatom, rossz látásom, visszér, koleszterin és máj problémáim is vannak. olyan gyógyszert szedek, amely mellett kettős fogamzásgátlás szükséges. hormonkészítmény szóba sem jöhet, ezért krémet/tablettát használok. elgondolkodtam a sterilizálásról, szeretném megtudni milyen mellékhatásokkal járhat a beavatkozás a szokásos műtéti fertőzési lehetőségen túl. Köszönettel Grace

Kedves Kérdező!
Az általános műtéti szövődményektől eltekintve más káros hatással nem kell számolni. Fontos tudni, hogy az eljárás végleges eredményt ad, "visszacsinálni" az általánosan alkalmazott technika mellett nem lehet.
Tisztelettel:
dr.M.Zs.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink