• nátha
  • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

   Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

  • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

   Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

  • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

   Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

 • melanóma
  • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

   Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

  • Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

   Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

  • Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

   Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

 • egynapos sebészet
  • Bővítéssel orvosolják a helyhiányt Budaörsön

   Bővítéssel orvosolják a helyhiányt Budaörsön

  • Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

   Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

  • Felfüggesztették az egynapos sebészeti ellátásokat

   Felfüggesztették az egynapos sebészeti ellátásokat

Tisztelt Doktor Úr!
Most lettem 20 éves és az a problémám hogy kb.egy éve lettem rá figyelmes hogy a péniszem nem teljesen egyenes hanem kissé balra görbül (kb.10"-nál kisebb görbület),egyébként nincsen benne se lefelé se felfelé irányuló görbület! Eleinte ...

... nem igazán észleltem ezt a görbületet,és éppen azért is vagyok ennyire megijedve! A másik dolog ami nagyon aggaszt hogy a péniszem bal oldalán kisebb kitüremkedést érzek amely csak erektált állapotban tapintható,és ezen az oldalon önkielégítés közben kisebb fájdalmat is érzek néha! Mikor elkezd merevedni és nem nyúlok hozzá akkor nagyon látszik a görbület,majd amint megmerevedik már kisebb fokú lesz !! Megfigyeltem azt is hogyha egyenesen húzom hátra a fitymámat hogy a fitymafék párhozamos a péniszemmel akkor jóval nagyobbnak tűnik a görbület,viszont hogyha úgy húzom hátra a fitymámat hogy a fék jobb irányba húzza a a makkom akkor nem tűnik annyira görbének,sőt akkor szinte egyenes!! Nagyon félek hiszen nem tudom mi lett vele! Voltam vele urológusnál, aki semmi elváltozást nem talált tehát se hegesedésre utaló jelet se göböt,viszont beküldött a klinikára ahol egy újabb urológus is megvizsgált és ő fizikai vizsgálat után azt mondta hogy valószínűleg kialakulóban lévő indurációm van,viszont azt ajánlotta hogy menjek el az ottani andrológiai szakrendelésre mivel azt mondta ők az ilyen fajta elváltozásoknak a szakemberei! A szakorvos kérésére elmentem az andrológiára ahová a szakorvos kérésére vittem magammal digitális fotókat a marev és lankadt hímveszőmről majd a szakorvos hosszas beszélgetés után mind álló mind fekvő helyzetben megvizsgálta a heréimet és a péniszem is,majd UH-os felvételt is készített a ,heréimről a péniszemről,még a péniszben lévő keringést is megvizsgálta és azt mondta hogy semmiféle hegesedésre utaló jelet nem talált és hogy az általa elvégzett vizsgálat alapján teljesen megnyugodhatok hiszen mindent rendben talált!! Ön szerint megnyugodhatok, hogy nincsen semmiféle komoly baja a péniszemnek? Illetve ha az urológus szakorvos által említett indurációm lenne akkor az a részletes andrológiai vizsgálat során kiderült volna?? Ugyanis az olvastam egy internetes fórumon hogy az induráció kivizsgálásakor szükséges mesterséges erekciót létrehozni és úgy megvizsgálni a hímvesszőt,ez így van?? Vagy az andrológus szakorvos álltal elvégzett vizsgálatok alapján is kizárható ez a fajta betegség? Mert én úgy gondolom,hogyha az andrológus szakorvos szükségesnek találta volna a mesterséges erekció létrehozását akkor elvégezte volna!! Sokan azzal aggasztanak hogy ha ilyen betegségem van akkor teljesen elgörbülhet a péniszem és képtelen leszek a közösülésre és emiatt nagyon félek!!
Válaszát előre is köszönöm!!


VÁLASZ


Mindent megtett ahhoz, hogy kizárja a káros következményeket. Ha a relatív rövid féket is kizárták, akkor csak saját vizsgálattal tudnék továbblépni! Nem a mesterséges erectio a a végső megoldás!

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink