• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

közel 7 éve fennálló sulyos pánikbetegségem, agora fóbia, és kevert szorongásos betegségem

Orvos válaszol

Tisztelt Doktor Ur Doktro Nő !

Nagyon elvagyok keseredve mert közel 7 éve fennálló sulyos pánikbetegségem, agora fóbia, és kevert szorongásos betegségem van. Ami fenn áll, szedtema mianszerint de egyik alkalommal epilepsziás rohamot kaptam, és a mentő nem jött ki ez egyik éjszaka történt. mert amikor szedtem közép időben kezdett rángatoznia bal karom, igy abba haygatta velem, az orvosom. Szedtem többféle olyan készitményt amit a pánikbetegségre és az agorafobiára adnak, de sajnos elgtöbbjükben a mellékhatást nem tudtam leküzdeni vagy ujry hirtelen pánikrohamot kaptam vagy atchy cardiám lett. Most sajnos amióta nem szedem a minaserint, csaka rivotril 2mg-os készitményt és a seduxent, igy azóta néha ha eszek fel megy a vérnyomásom. Sokszor enni sme merek mert rosszul vagyok melegem van, leizzadok hirtelen höhullámaim vannak. Állitólagosan a pánikbetegség szövödménye lett, az evési zavar. Sokszor keveset eszek, és étvágyam sincs vannak ételek amiket régebben agyon szerettem most undorom töle.
nem tudom, nemlátom a kiutat. : amiket szedtem a mirzatenQ-a-attól majdnem elájultam. jo lett volna de cak aludtam mint egy kábszeres, és gyorsan le kellett feküdnöm, mert majdnem elájultam, a MirzatinQ Remerol, attól lezsibabdt a torkom, nehezen tudtam nyelni. Mivel régebben anafilaxiás sokkom, volt, elég gyakran ezek a tüünetek elö jönnek, ha olynaa készitmény. Irtakf fel, sanay sr készitményt de hirtelen leáállitották, a rivotrilt, és ujra a roham a teteőn volt hiperventiláccio alakult ki. Azért kell szednem a seduxent mert a rohammentő is seduxen injekciót ad, ha görcsroham fellép kéz láb zsibbads ilyenkor felmegy a vérnyomásom.
váratlanul néha kiszmithatatlan helyzetben is ha eszek olyan élelmiszert felmegy a vérnyomásom, és elkezdek remegni, nem tudommiért hányingerrel párosul, és felmegy a vérnyomásom, 15o/1oo/1oo ra. Igaz betalocot, szedek. de már nem látoka fényt a kiutat.(((((

Köszönettel:
Várom Szivélyes Válaszát.

Attól tartok nem jó uton halad. Egyre inkább a betegségbe és nem a betegségből ki. Én mindenképpen megpróbálkoznék tarmészetes gyógymódokkal, megfelelő étrenddel, az idegrendszer lenyugtatásával és kevesebb gyógyszerszedéssel.
Olvasson ennek utána, nagyon sok irodalom jelenik meg a neten, vagy hozzáférhető könyvesboltban, de ismerősei is sok minsent tudnak segíteni.
Az egészség felé!!!
Eíüttérzéssel: dr.Lajtavári László

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink