• nátha
    • A tüdőgyógyász szerint a náthának is lehetnek szövődményei

      A tüdőgyógyász szerint a náthának is lehetnek szövődményei

    • Immunerősítést már nyár végén érdemes elkezdeni

      Immunerősítést már nyár végén érdemes elkezdeni

    • Itt az ősz, már támadnak a vírusok

      Itt az ősz, már támadnak a vírusok

  • melanóma
    • A mesterséges intelligencia az anyajegyszűrésben

      A mesterséges intelligencia az anyajegyszűrésben

    • Segítenek a szűrőkampányok a melanoma felismerésében

      Segítenek a szűrőkampányok a melanoma felismerésében

    • A betegségről a melanoma világnapján

      A betegségről a melanoma világnapján

  • egynapos sebészet
    • Egynapos ellátási egységet adtak át a pécsi szívcentrumban

      Egynapos ellátási egységet adtak át a pécsi szívcentrumban

    • Egy területen jó teljesítményt nyújt az egészségügy

      Egy területen jó teljesítményt nyújt az egészségügy

    • Profilbővítést tervez a sikeres egynapos sebészet

      Profilbővítést tervez a sikeres egynapos sebészet

krizsa

Orvos válaszol

Az lenne a kérdésem hogy ötnapja van lázam,hörghurutom van szedem a sumetrolim tbl.t de még délutánként felmegy a lázam.Ez norm.antibiotikum mellett hogy még napi egyszer van lázam..ami pl.ma 38.0 C és spontán kúszik lefelé.

Az antibiotikus kezelés 5. napján már nem szokott magas láz megjelenni. Ezért vissza kellene menni a kezelőorvoshoz, hogy ismét vizsgálja meg Önt.

dr Gerencsér Emőke

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink