• nátha
  • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

   Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

  • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

   Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

  • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

   Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

 • melanóma
  • Egyszerű módszer a melanoma korai felismerésére

   Egyszerű módszer a melanoma korai felismerésére

  • Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

   Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

  • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

   Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

 • egynapos sebészet
  • Megduplázódott az egynapos sebészeti ellátások aránya

   Megduplázódott az egynapos sebészeti ellátások aránya

  • Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

   Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

  • Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

   Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

Jelige: Leletek


Tisztelt Doktórnő/úr!
A következő leleteim vannak!


Leleteim:
...
Jelenleg szedett gyógyszereim.:Syncumar 3mg,Betaserc 16mg 3X1,Nootropill 2X1,Frontin0,25mg 1-2-1,Folsav3mg 3X1,Nebilet 5mg 1-0-1/2,B vitamín komplex 2X1,Emozul 1X1,Metotryhin kétnaponta fél tbl.
Panaszaim:Reggel a legroszabb,kettőslátásom van,forgó jellegű szédülésem,heves szívdobogásom.A lábaimat erőtlennek érzem,ha lépcsőzök akkor mindkét lábam remeg.Vizeletemmel is baj vanReggelente a vízfogyasztásomtól is függetlenűl sűrűn van.Cukorbetegségem nincs.Reggeli gyogyszereimet ha beveszem,akkor a szívverésem a normálisra csökken álltalában 72 szokott lenni percenként.Valamelyik nap reggel a heves szívverés mellé szúró melkasi fájdalmat éreztem ami levegővételre fokozódott.Háziorvosom nitromint sprayt fujt a nyelvem alá kétszer,amitől elmult ez a panasz.Akkor csinált ekg-t amire azt mondta hogy a T hullámok hegyesek.Hírtelen vannak hangulatváltozásaim,időnként behomályosodik a látásom.Már reggel fáradtan ébredek.Minden éjszaka erősen izzadok.Van úgy,hogy koncentrációs zavaraim vannak. Nem tudom mi lehet velem a baj,mert van,hogy egy kis időre jobban vagyok,de ezek a panaszok mindig visszatérnek.
Doktornő szerint mi lehet velem a probléma?
Válaszát előre is köszönöm!
Tisztelettel:Laca

Túlságosan sokat tételez fel rólam, ha azt reméli, hogy csupán e leletek elolvasása után érthető, körültekintő, teljes körű tájékoztatást tudnék adni és a sokféle tünet és panasz okát meg tudnám magyarázni, amit egy tucat szakorvosnak nem sikerült. Az kétségtelennek látszik, hogy bizonyos laboratóriumi és vizsgálati eltérések vannak de erre magyarázatot a megfelelő szakorvosok tudnak adni ( szemész, ideggyógyász stb.). Az is valószínűnek látszik, hogy a panaszait nem egy betegségre lehet visszavezetni. Számos tényezőt, körülményt nem ismerek, ezért a nagyon alapos és részletes kivizsgálás után könnyelműség lenne részemről egy kellően meg nem alapozott véleményt mondani. Az gondolom, hogy az Ön esetében a családorvossal történő részletes megbeszélésre kellene mindkettőjüknek hosszabb időt szakítani.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink