• nátha
    • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

      Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

    • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

      Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

    • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

      Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

  • melanóma
    • Egyszerű módszer a melanoma korai felismerésére

      Egyszerű módszer a melanoma korai felismerésére

    • Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

      Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

    • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

      Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

      Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

    • Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

      Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

    • Országszerte fejlesztik az egynapos sebészeti részlegeket

      Országszerte fejlesztik az egynapos sebészeti részlegeket

Mycoplasma genitalis

Orvos válaszol

Jelszo: Mycoplasma genitalis
Mult heten mycoplasma genitalis infekciot allapitott meg nogyogyasz nalam. Mi ez a betegseg? Azitromax (azithromycin) gyogyszert irt fel nekem es partneremnek az orvos (kulfoldon elek), ami 12 nap alatt fejti ki hatasat. Aztan 12 nap mulva vizelet vizsgalatra kell mennem. Mit kell tudnom errol a betegsegrol? GYogyithato betegseg ez? Honnan fogom tudni, hogy okoott e termeketleneseget vagy nem? Csak ugy, ha nem esem teherbe vagy valami szervi, szovettani elvaltozas is varhato? Ez a betegseg a petefeszket tamadta meg? Ha 12 nap mulva a vizletevizsgalat nem mutatja ki, akkor vegles eltunt a fetozese, vagy ujra indukalodhat? Halalos betegseg? Minden informaciot szivesen veszek. Koszonom!!!

Kedves Kérdező!
A gyógyszeres kezelés nagy valószínűséggel megoldást fog hozni. Nem halálos betegség. A kismedencei fertőzések teherbeesést nehezítő hatását csak az esetleges sikertelen teherbeesési kísérlet alapján lehet megítélni.
Tisztelettel: Dr.P.A.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink