• nátha
    • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

      Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

    • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

      Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

    • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

      Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

  • melanóma
    • Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

      Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

    • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

      Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

    • Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

      Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

  • egynapos sebészet
    • Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

      Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

    • Országszerte fejlesztik az egynapos sebészeti részlegeket

      Országszerte fejlesztik az egynapos sebészeti részlegeket

    • Egynapos sebészeti központ létesítése kezdődik Velencén

      Egynapos sebészeti központ létesítése kezdődik Velencén

paranoid skizofrénia

Orvos válaszol

jelige: paranoid skizofrénia

Azt szeretném megtudni, hogy ha valakit paranoid skizofréniával kezelnek 2 éve gyógyszeresen és azóta tünetei teljesen megszüntek, van esély rá, hogy a gyógyszer szedése beszüntethető, vagy egy életen át kell szedni őket?

Válaszát előre is köszönöm!

Kedves levélíró!
Nem tudom, hogy Önről, vagy egyik ismerőséről van-e szó.Ha Önről van szó, szívesen és részletesen válaszolok, ha ismerős, akkor annyit, hogy minden lehetősége megvan a teljes gyógyulásra, de ezért Neki is sok mindent kell tennie.
Üdvözlettel: dr.Lajtavári László

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink