• nátha
    • A tüdőgyógyász szerint a náthának is lehetnek szövődményei

      A tüdőgyógyász szerint a náthának is lehetnek szövődményei

    • Immunerősítést már nyár végén érdemes elkezdeni

      Immunerősítést már nyár végén érdemes elkezdeni

    • Itt az ősz, már támadnak a vírusok

      Itt az ősz, már támadnak a vírusok

  • melanóma
    • Melanoma: Fedezze fel időben az árulkodó jeleket!

      Melanoma: Fedezze fel időben az árulkodó jeleket!

    • Melanoma: Nem csak nyáron kell figyelni

      Melanoma: Nem csak nyáron kell figyelni

    • Öt fontos tudnivaló a most aktuális anyajegyszűrésről

      Öt fontos tudnivaló a most aktuális anyajegyszűrésről

  • egynapos sebészet
    • Megtriplázható az egynapos műtétek száma hazánkban

      Megtriplázható az egynapos műtétek száma hazánkban

    • Jó ütemben halad az egynapos sebészetek fejlesztése

      Jó ütemben halad az egynapos sebészetek fejlesztése

    • Lassan elkészül az orosházi kórház egynapos sebészeti részlege

      Lassan elkészül az orosházi kórház egynapos sebészeti részlege

Parkinson+Alzheimer+Hallucinációk

Orvos válaszol

A fenti betegségekben szenvedő Édesapám hallucinációi az utóbbi hetekben súlyosbodtak, és bár orvosi javaslatra elmentünk a napi 4 Kventiax-dózisig (elalvás előtt 3), rendkívül zavarttá és szédülékennyé vált...

... Pillanatnyilag kivizsgálják a Honvéd Kórházban, mert csúnyán megütötte a fejét esés közben. Felmerülhet-e a másodlagos (esetleg gyógyszer-kiváltotta) skizofrénia esetében, és adható-e atípusos antipszichotikum a meglévő gyógyszerei (Mirvedol, Memoril, Cavinton)mellé, hogy ne szenvedjen annyira kínzó látomásaitól?


VÁLASZ


Azt gondolom, hogy felelőtlenség lenne az Ön által adott szegényes információk alapján édesapja gyógyszeres kezelésére vonatkozóan tanácsot adni ( amit egyébként sem tehetek meg). A kivizsgálás során, minden bizonnyal, a kérdéseire választ fog kapni.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink