• nátha
    • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

      Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

    • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

      Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

    • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

      Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

  • melanóma
    • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

      Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

    • Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

      Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

    • Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

      Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

  • egynapos sebészet
    • Bővítéssel orvosolják a helyhiányt Budaörsön

      Bővítéssel orvosolják a helyhiányt Budaörsön

    • Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

      Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

    • Felfüggesztették az egynapos sebészeti ellátásokat

      Felfüggesztették az egynapos sebészeti ellátásokat

Prolaktin jeligére bőrgyógyásztól

Orvos válaszol

35 éves nő vagyok, hajhullásom már 10 éve tart, a fejtetőn már egy 20 forintos nagyságú kopaszodás látható, de nagyon megritkult mindenhol a hajam. Mindenféle vizsgálaton voltam már, kicseréltettem a fogtöméseimet, kivették a mandulámat, de nem hozott eredményt. Viszont a prolaktin szint enyhén magasabb a normál értéknél, többször voltam MRI-n, de miután nem találtak soha mycroadenomeat, kezelést sem kaptam a prolaktinra,..

Tisztelt Hölgyem!
Kérdésére válaszolva, igen, lehet az enyhén magas prolaktinnak csak a hajhullás a tünete.
Üdvözlettel
Bársony Bőrgyógyászati Lézercentrum

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink