• nátha
    • A tüdőgyógyász szerint a náthának is lehetnek szövődményei

      A tüdőgyógyász szerint a náthának is lehetnek szövődményei

    • Immunerősítést már nyár végén érdemes elkezdeni

      Immunerősítést már nyár végén érdemes elkezdeni

    • Itt az ősz, már támadnak a vírusok

      Itt az ősz, már támadnak a vírusok

  • melanóma
    • Melanoma: Fedezze fel időben az árulkodó jeleket!

      Melanoma: Fedezze fel időben az árulkodó jeleket!

    • Melanoma: Nem csak nyáron kell figyelni

      Melanoma: Nem csak nyáron kell figyelni

    • Öt fontos tudnivaló a most aktuális anyajegyszűrésről

      Öt fontos tudnivaló a most aktuális anyajegyszűrésről

  • egynapos sebészet
    • Profilbővítést tervez a sikeres egynapos sebészet

      Profilbővítést tervez a sikeres egynapos sebészet

    • Megtriplázható az egynapos műtétek száma hazánkban

      Megtriplázható az egynapos műtétek száma hazánkban

    • Jó ütemben halad az egynapos sebészetek fejlesztése

      Jó ütemben halad az egynapos sebészetek fejlesztése

Tisztelt Doktor Úr/Doktornő!
Szivritmus zavarom van,mire Propefenont 3x1 és concort 2x1/2felet kell szednem.A vérnyomásom nagyon alacsony lett 95/62 .kérdésem lehet -e a concortot 1x1/2 csökkenteni ,vérnyomás magasabb legyen és a szédülés elmuljon!Orvosom szabadságon van,ezért kérném az Ön tanácsát.

Bármennyire is szeretnénk segíteni, nem tehetjük, mert a gyógyszeres kezelésre, annak megváltoztatására felelősséggel javaslatot nem tehetünk. Forduljon a helyettesítő orvoshoz kérdésével.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink