• Pollen
    • Inkább a felesleges diéta, mint a tünetek?

      Inkább a felesleges diéta, mint a tünetek?

    • Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

      Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

    • OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

      OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

  • melanóma
    • Itt az éves anyajegyszűrés ideje!

      Itt az éves anyajegyszűrés ideje!

    • Esztétikai probléma, vagy rákmegelőző állapot?

      Esztétikai probléma, vagy rákmegelőző állapot?

    • Nagykanizsán több százan vettek részt a melanóma-vizsgálaton

      Nagykanizsán több százan vettek részt a melanóma-vizsgálaton

  • egynapos sebészet
    • Lassan elkészül az orosházi kórház egynapos sebészeti részlege

      Lassan elkészül az orosházi kórház egynapos sebészeti részlege

    • Több műtétet vállalnának az egynapos sebészetek

      Több műtétet vállalnának az egynapos sebészetek

    • Egynapos sebészet: felmérés és tanulságok

      Egynapos sebészet: felmérés és tanulságok

unoka

Orvos válaszol Szerző:

Tisztelt Weborvos!
Három hónapos fiú unokámnak III-IV fokozatú VUR-ja van ezért profilaktikusan antibiotikumot kap ...

... hónapokon keresztül.Anyatejes és az után érdeklődöm érdemes e adni neki probiotikumot és melyiket?
Üdvözlettel agodó nagymama


VÁLASZ


Igen, érdemes probiotikumot adni. 

Üdvözlettel dr. Sebő Zsuzsanna

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink