• nátha
    • A vírus, amit a kisgyerekes szülőknek fontos ismerniük

      A vírus, amit a kisgyerekes szülőknek fontos ismerniük

    • Nátha, megfázás: mikor forduljunk orvoshoz?

      Nátha, megfázás: mikor forduljunk orvoshoz?

    • A tüdőgyógyász szerint a náthának is lehetnek szövődményei

      A tüdőgyógyász szerint a náthának is lehetnek szövődményei

  • melanóma
    • Ismeri a melanoma 15 rizikófaktorát?

      Ismeri a melanoma 15 rizikófaktorát?

    • A mesterséges intelligencia az anyajegyszűrésben

      A mesterséges intelligencia az anyajegyszűrésben

    • Segítenek a szűrőkampányok a melanoma felismerésében

      Segítenek a szűrőkampányok a melanoma felismerésében

  • egynapos sebészet
    • Két és félszer több az egynapos műtét a győri Petz-kórházban

      Két és félszer több az egynapos műtét a győri Petz-kórházban

    • Egynapos ellátási egységet adtak át a pécsi szívcentrumban

      Egynapos ellátási egységet adtak át a pécsi szívcentrumban

    • Egy területen jó teljesítményt nyújt az egészségügy

      Egy területen jó teljesítményt nyújt az egészségügy

Tisztelt Doktor Úr/Hölgy
Jobb felkarom pár hónapja megvastagodott több vizsgálaton is átestem már...

... (dopler vizsg, onkológiai vizsg. UH,).TOS syndromat állapítottak meg. közben még nyaki gerincsérv műtétem is volt. De a karom vastagsága nem csökken nehéznek érzem. nem tudom merre menjek tovább , fáj és félek ,hogy teljesen tönkremegy a kezem.
Várom válaszát. Köszönöm.


VÁLASZ


Vizsgálat és részletesebb előzmények ismerete nélkül csak megközelítő feltételezésem van az állapotáról. Ha jól értem, akkor a nyaki gerinc műtétét megelőzte a kar duzzanata. Lehetséges, hogy limfödéma áll fenn, amit speciális osztályok tudnak kivizsgálni és kezelni. Bővebb információt az interneten kaphat, mivel nekünk nem áll módunkban rendelőket, orvosokat ajánlani. A TOS nem szokott duzzanathoz vezetni.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink