• nátha
  • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

   Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

  • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

   Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

  • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

   Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

 • melanóma
  • Hány éves kortól ajánlott az anyajegyszűrés?

   Hány éves kortól ajánlott az anyajegyszűrés?

  • Egyszerű módszer a melanoma korai felismerésére

   Egyszerű módszer a melanoma korai felismerésére

  • Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

   Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

 • egynapos sebészet
  • "Sokkal több beteget tudunk ellátni az egynapos sebészet során"

  • Megduplázódott az egynapos sebészeti ellátások aránya

   Megduplázódott az egynapos sebészeti ellátások aránya

  • Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

   Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

A Tritonlife nagydiagnosztikai központot nyitott Veszprémben

Regionális hírek 2023.02.24 Forrás: Weborvos
A Tritonlife nagydiagnosztikai központot nyitott Veszprémben

A radiológiai képalkotó centrum olyan diagnosztikai, sőt terápiás spektrumot is teremt, ami hiánypótló a régióban.

Újabb vidéki bővülési hírekkel szolgált a TritonLife csoport. A veszprémi székhelyű Partner Medical nevű társaság néhány hónapja történt akvizícióját követően, megnyitották a veszprémi képalkotó diagnosztikai centrumukat is, ahol CT, MR, digitális röntgen és ultrahang diagnosztikát is végeznek, tudatta közleményében a magánegészségügyi ellátó a Weborvossal. 

„Korábbi ígéreteinkhez és hosszú távú stratégiai céljainkhoz híven, folytatjuk vidéki hálózatunk építését. A már működő veszprémi TritonLife járóbeteg ellátó rendszerünket kiválóan kiegészíti a most átadott és pácienseink számára is elérhető korszerű veszprémi radiológiai diagnosztikai központunk. Ezzel újabb nagy lépést tettünk az Észak-Balatoni régió komplexebb kiszolgálása és ellátása érdekében. A nehézségeket legyőzve haladunk céljaink megvalósítása érdekében, és hamarosan nyitjuk újabb vidéki központunkat is” – nyilatkozta Haraszti Péter, a TritonLife alapító-vezérigazgatója.

„Integrált egészségügyi ellátórendszerünket nagyon jól egészíti ki az eddig a TritonLife csoporton belül nem elérhető új egység, ami radiológiai nagydiagnosztikai hálózatunk első eleme. Direkt digitális, kétdetektoros Röntgen berendezés, a legmodernebb General Electric 128 szeletes CT, a szintén GE MRI, speciális rekonstrukciós számítástechnikai rendszerünk, modern eRAD PACS rendszerünk segítségével közreműködünk a diagnosztikai várólisták rövidítésében is az egész régióban”– teszi hozzá dr. Fábián Lajos, a TritonLife csoport alapítótárstulajdonos elnöke, és szakmai stratégiájának irányítója.

„Büszkék vagyunk a szépen alakuló integrált veszprémi TritonLife ellátó rendszerre. A belvárosi TritonLife Medical Center, valamint az új helyszínen megnyílt, 680 m2 -es TritonLife radiológiai központ, amely már 11 szakorvossal és 8 magasan képzett szakdolgozóval működik, lehetőséget ad nem csak a szakdolgozók és orvosok helyben tartására, de olyan diagnosztikai, sőt terápiás spektrumot is teremt, ami hiánypótló a régióban” – említi dr. Illésné Szilágyi Szilvia, a TritonLife veszprémi régióvezetője, és dr. Szántó Tamás radiológus főorvos, az új központ szakmai vezetője.

 

 

Legolvasottabb cikkeink