• nátha
  • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

   A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

  • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

   Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

  • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

   Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

 • melanóma
  • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

   Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

  • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

   Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

  • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

   A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

 • egynapos sebészet
  • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

  • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

   Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

  • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

   Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

Átadták a nyíregyházi kórház felújított hotelrészlegét

Regionális hírek 2024.03.21 Forrás: MTI
Átadták a nyíregyházi kórház felújított hotelrészlegét

A térítési díj ellenében igénybe vehető hotelrészlegben tizenhat emelt komfortfokozatú szoba áll a betegek rendelkezésére.

Átadták a Nyíregyházi Jósa András Tagkórház 285 millió forintból felújított hotelrészlegét szerdán.

Ajzner Éva, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Oktatókórház megbízott főigazgatója, orvos-igazgatója az ünnepségen emlékeztetett, a 2008 novemberében létrehozott kórházi részleg a koronavírus-járvány alatt átmenetileg nem működött, azonban a Master Good és annak tulajdonosa, a Bárány-család társadalmi szerepvállalásának köszönhetően most egy megújult, exkluzív hotelszárnyat hoztak létre a gyógyintézmény sebészeti tömbjének épületében.

A speciális szolgáltatás elsősorban a műtétes szakmák, azaz a sebészet, az urológia, a szemészet, a mozgásszervi sebészet, az ideg- és gerincsebészet különböző betegellátási folyamataiban gyógyuló betegek számára elérhető - fogalmazott a megbízott főigazgató.

Ajzner Éva hozzátette, a kórház a fejlesztés mellé ápolási és adminisztrációs szolgáltatást biztosít, az ott fekvő betegek privát, komfortos környezetben gyógyulhatnak.

Bárány László, a Master Good cégcsoport tulajdonosa beszédében méltatta a kórházban végzett magas színvonalú szakmai munkát, majd arról beszélt, azok, akik ott szeretnének gyógyulni, kötelességük támogatni valamilyen formában a kórházak, illetve az egészségügy munkáját. Hangsúlyozta, a gyógyintézmények felújításának feladatát ma már nem csak az államnak kell vállalnia.

Kovács Ferenc, Nyíregyháza Fidesz-KDNP-s polgármestere azt mondta, a 285 millió forint értékű beruházással olyan medhotel jött létre, amely négycsillagos szálloda feletti színvonalú.

A beruházás időszerű volt és illeszkedik az elmúlt tíz évben megvalósított, a gyógyításhoz kapcsolódó fejlesztési csomagba, aminek keretében például nővérszálló, óvoda és parkolóház épült a nyíregyházi kórházban - mondta a városvezető.

A térítési díj ellenében igénybe vehető hotelrészlegben tizenhat emelt komfortfokozatú szoba áll a betegek rendelkezésére. Az elektromosan állítható ággyal, külön fürdőszobával, mellékhelyiséggel, televízióval, internet-hozzáféréssel, légkondicionálóval és hűtőszekrénnyel felszerelt szobákhoz teljes étkezési ellátás tartozik; emellett az ott fekvő betegek igénybe vehetik a kórház pszichológus, mentálhigénikus, gyógytornász, szociális munkás és dietetikus szakembereinek segítségét is. (Fotó: MTI/Balázs Attila)

Legolvasottabb cikkeink