• nátha
  • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

   Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

  • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

   Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

  • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

   Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

 • melanóma
  • Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

   Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

  • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

   Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

  • Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

   Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

 • egynapos sebészet
  • Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

   Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

  • Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

   Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

  • Országszerte fejlesztik az egynapos sebészeti részlegeket

   Országszerte fejlesztik az egynapos sebészeti részlegeket

Egerben is járóbeteg-szakrendelőt nyitott a TritonLife Csoport

Regionális hírek 2022.05.17 Forrás: Weborvos
Egerben is járóbeteg-szakrendelőt nyitott a TritonLife Csoport

Ritka szakorvosi területek és specialitások válnak elérhetővé a tegnap az Agria Park Plázában megnyílt új egységben.

Újabb egységgel bővült, ezúttal a hevesi megyeszékhelyen, Egerben a TritonLife Csoport, hazánk leggyorsabban fejlődő, és egyik legnagyobb magánegészségügyi ellátóhálózata- tudatták sajtóközleményben.

„Korábbi, a sajtóban is nyilvánosságra hozott terveink szerint haladunk, sorra nyíló vidéki és budapesti fekvőbeteg ellátással is foglalkozó magánkórházaink mellett elkezdtük járóbeteg ellátó egységeink további fejlesztését is, mind a fővárosban, mind vidéken.” – mondja Dr. Fábián Lajos, a TritonLife csoport egyik alapító-tulajdonosa, elnöke és szakmai stratégiai vezetője.

„Ez számomra nemcsak a TritonLife csoport ütemes terjeszkedése miatt fontos lépés, hanem mint egri polgárt is örömmel tölt el, hogy ebben a gyönyörű történelmi városunkban is megnyithattuk első járóbeteg-ellátó központunkat. Ezzel az egri és környékbeli ügyfeleink hozzáférnek majd a TritonLife csoport teljes országos ellátórendszeréhez is, az ország legjobb specialistáihoz akár a fekvőellátásban is Budapesten, Budaörsön, Debrecenben, Szegeden és hamarosan Kaposváron.” – teszi hozzá Haraszti Péter, a TritonLife Csoport alapító részvényese és vezérigazgatója, aki három gyermekével és feleségével Egerben élő lokálpatriótaként személyesen is sokat tett azért, hogy az egri TritonLife egység megnyíljon.

„Olyan szakorvosi területek és specialitások válnak elérhetővé a tegnap az Agria Park Plázában megnyílt új egységben, amelyek máshol is szűk keresztmetszetet képviselnek, így az egriek könnyebben juthatnak hosszabb várakozás nélkül is magas szintű szakellátáshoz. A teljesség igénye nélkül ilyenek a 6 neurológus specialistánk akik ENG/EMG, neuro-sonográfiai, és egyéb speciális vizsgálatokat végeznek, 4 elismert radiológusunk, kézsebészeink, reumatológusaink, ortopéd specialistáink, nőgyógyászaink, pulmonológusunk, allergológus specialistánk, infektológus és májspecialista belgyógyászunk, kardiológusaink, aneszteziológiai-, és fájdalom ambulanciánk, sebészeti, bőrsebészeti, érsebészeti, proktológiai rendeléseink, urológiánk cystoscopiával, és teljes laborunk helyben, reményeink szerint még sportorvossal is kiegészülve hamarosan.” – említi büszkén Dr. Katona Róbert, az egri TritonLife Medical Center igazgatója.

Legolvasottabb cikkeink