• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Excel-képzést tartanak a kórház dolgozóinak

Regionális hírek 2024.06.06 Forrás: Weborvos
Excel-képzést tartanak a kórház dolgozóinak

A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktatókórház dolgozói informatikusok segítségével fejlesztik számítógépes ismereteiket.

Az ingyenes programban a Kyndryl szakemberei önkéntesként Excel-képzést tartanak a kórház HR és pénzügyi osztályán dolgozó munkatársaknak. A kezdeményezést a tervek szerint a későbbiekben a kórház más osztályaira is kiterjesztik. A képzés jelentős segítséget nyújt a kórházi dolgozók informatikai ismereteinek felfrissítéséhez és bővítéséhez, ezáltal segítve őket napi feladataik hatékonyabb ellátásában, tudatta az intézmény közleményében. 

Presszer Péter, a Kyndryl Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: "A Kyndryl célja, hogy jelentős mértékben hozzájáruljon a pozitív változásokhoz minden olyan közösségben, ahol jelen van. Ez a lényege a készségalapú önkéntességnek, ahol a szaktudás átadására összpontosító társadalmi hatású kezdeményezések kulcsszerepet játszanak. Ez alkalommal a kórházi személyzet informatikai ismereteinek bővítése az egyik legfontosabb példája annak, hogy a Kyndryl lehetővé teszi az egészségügyi dolgozók hatékonyabb működését.”

Nyakas Eszter, a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház ápolási igazgatója hangsúlyozta, hogy szerencsésnek mondhatja magát a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház. "Vannak, akik kézzel fogható adományokkal, eszközökkel segítik a beteggyógyítást, mások pedig, mint most például a Kyndryl Hungary Kft., oktatással járulnak hozzá működésünkhöz. Mindig is nagy hangsúlyt fektettünk munkatársaink folyamatos képzésére, a meglévő tudásanyag frissítésére, ezért is nagy öröm számunkra ez a felajánlás - hiszen ez is segít bennünket a hatékony feladatellátásban. A ma és holnap két csoportban induló képzésen a HR és a gazdasági területeken dolgozók élhetnek a lehetőséggel: Excel tudásukat fejlesztik a Kyndryl szakemberei. Majd a képzés tovább halad a többi osztályon dolgozók felé is. Hálásak vagyunk a felajánlásért!" – tette hozzá.