• nátha
  • Fújd ki rendesen! Minden a nátháról

   Fújd ki rendesen! Minden a nátháról

  • Alvadásgátló mellett a nátha terápiája sem egyszerű

   Alvadásgátló mellett a nátha terápiája sem egyszerű

  • A felsőlégúti nyavalyák könnyen megkeseríthetik a karácsonyt

   A felsőlégúti nyavalyák könnyen megkeseríthetik a karácsonyt

 • melanóma
  • Ismeri a melanoma 15 rizikófaktorát?

   Ismeri a melanoma 15 rizikófaktorát?

  • A mesterséges intelligencia az anyajegyszűrésben

   A mesterséges intelligencia az anyajegyszűrésben

  • Segítenek a szűrőkampányok a melanoma felismerésében

   Segítenek a szűrőkampányok a melanoma felismerésében

 • egynapos sebészet
  • Duplájára nőtt az egynapos sebészeti ellátások aránya

   Duplájára nőtt az egynapos sebészeti ellátások aránya

  • Két és félszer több az egynapos műtét a győri Petz-kórházban

   Két és félszer több az egynapos műtét a győri Petz-kórházban

  • Egynapos ellátási egységet adtak át a pécsi szívcentrumban

   Egynapos ellátási egységet adtak át a pécsi szívcentrumban

Healzz2: könnyű és gyors szoftveres megoldás egészségügyi szolgáltatóknak

Címoldal 2020.05.29 Forrás: (X)
Healzz2: könnyű és gyors szoftveres megoldás egészségügyi szolgáltatóknak

A Healzz2 informatikai rendszere három különböző tartalmú csomagot kínál, már alapszinten biztosítva az EESZT csatlakozás mellett az előjegyzési naplót és a vényírás lehetőségét.

2020. június 1-től a magán egészségügyi szolgáltatók számára is kötelezővé válik az adatszolgáltatás az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér felé, melyhez rendelkezniük kell egy akkreditált orvosi szoftverrel. Mivel a Healzz2 szolgáltatója az EESZT csatlakozást is elvégzi, csupán a három csomag közül kell kiválasztania az Ön és munkavállalói számára legideálisabb megoldást. 

A Basic, Standard és Prémium ajánlatok árait és szolgáltatásait a magán egészségügyi szolgáltatók igényeihez alakították. Már az alapcsomagban is megtalálható az előjegyzési napló, de ha a többfunkciós csomagok egyike mellett tesszük le a voksot, a szolgáltatás e-mail, SMS és Google naptár szinkronizációval is párosul.

A Standard csomag lehetőséget ad az ambuláns lap írásának átláthatóbbá, egyedibbé tételére, a Prémium pedig külső leletek feltöltésére is. A legalapvetőbb korszerű beállításokat már a Basic csomag is tartalmazza, amelyben az előjegyzési napló mellett  a vényírás, EESZT kapcsolat és a szoftver frissítésének, hibajelentésének támogatásai is biztosítottak. A Standard és a Premium ajánlatok igénybevételével Ügyfélkapu és Telemedicina programokat támogató szolgáltatásokhoz, illetve naprakész statisztikákhoz és kimutatásokhoz is hozzáférhetünk.

A Healzz2 fejlesztői a betegellátás minden igényét kielégítő digitális technológiát hoztak létre. A rendszer akár huszonnégy órán belül távolról bevezethető, felállítása nem kerül plusz költségbe. Kompatibilis az összes operációs rendszerrel és minden internetkapcsolattal rendelkező eszközről működik. 

A szoftver bármely csomagja logikus és átlátható platformot biztosít. Emellett olyan kényelmi szolgáltatásokat kínálnak, mint az online időpontfoglalás, egészségügyi dokumentáció, gyógyszertörzs frissítése, elektronikus laborral és külső számlázó programmal való kapcsolat és sok egyéb a betegellátást gyorsabbá és színvonalasabbá tevő funkció.

A Healzz2 csomagjai most kipróbálhatók a szoftver weboldalán. Tudjon meg többet az egyik leghatékonyabb komplex egészségügyi szoftverről és csatlakozzon az EESZT-hez még ma: https://www.healzz2.hu/eeszt-csatlakozas.php