• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

Íme az 5 legnépszerűbb plasztikai műtét- meglepő a lista?

Címoldal 2018.11.19 Forrás: (X)
Íme az 5 legnépszerűbb plasztikai műtét- meglepő a lista?

Lássuk, mely plasztikai beavatkozások örvendenek napjainkban a legnagyobb népszerűségnek!

A külsőségekkel való elégedettség nélkülözhetetlen a mindennapi magabiztossághoz. Ha elégedettek vagyunk a tükörben látott képpel, az a karrierre és a magánéletre is jótékony hatással van. Nem véletlen, hogy oly sokan hajszoljuk a tökéletes formákat. Míg a plusz kilóktól életmódváltással sikerülhet megszabadulni, úgy az emberi testnek számos olyan területe létezik, amelyek nem alakíthatóak ilyen könnyedén. Itt kerül képbe a plasztikai sebészet, amelynek köszönhetően tetszés szerint alakíthatóak a keblek, formásabbá varázsolhatóak a hasi részek, és az intim területek szintén megváltoztathatóak. Lássuk, mely plasztikai beavatkozások örvendenek napjainkban a legnagyobb népszerűségnek!

1.       Még mindig a mellnagyobbítás vezeti a listát!

A telt, feszes keblek a nőiség szimbólumainak számítanak, ám a természet csak kevesekhez olyan kegyes, hogy minden szempontból tökéletes mellekkel ajándékozza meg őket. Az évek múlása, a súlyváltozások, a várandósság és a szoptatás időszaka egyaránt hatással lehetnek a mellek állapotára, és akár csak egy kis aránytalanság is komoly önbizalomhiányt okozhat. A mellplasztika segítségével azonban nem csak a méret, hanem a forma és a feszesség is javítható. A legnépszerűbb plasztikai beavatkozásként még mindig a mellnagyobbítást tarthatjuk számon, hiszen egyre több nő dönt a ma már biztonságosan alkalmazható implantátumok beültetése mellett. Választhatunk kerek vagy csepp formájú implantátumokat, mely a beültetés helyéhez hasonlóan hatással lehet a végeredmény természetességére.

 

2.       Cserélendő az implantátum?

A napjainkban használatos mellimplantátumuk megbízható minőséget képviselnek, ám ennek ellenére vannak olyan helyzetek, amikor körülbelül 15-20 év után szükséges lehet azok cseréje. Az évek során változhat a súly, megnyúlhat a bőr, alakulhat a mell formája is, és ilyenkor egy másik implantátum jobban illeszkedhet a megváltozott viszonyokhoz. A mellimplantátum cseréje akár mellfelvarrással együtt is kivitelezhető.

 

3.       Hasplasztika nem csak várandósság után

A has bőre nagyobb fogyás vagy például várandósság után veszíthet feszességéből. A testápolás és a rendszeres mozgás ugyan valamennyit javíthatnak az állapotán, de megereszkedett, petyhüdt bőr, vagy nagy súlycsökkenés esetén akár a kötényszerűen lógó has is kialakulhat. A hasplasztika lehetőséget kínál arra, hogy a felesleges bőr eltávolítható legyen, és akár zsírleszívással kombinálva váljon elérhetővé a kívánt forma. Fontos tisztában lenni azzal, hogy a hasplasztika nem a fogyókúra módszere, sokkal inkább egyfajta testszobrászat. A striák eltávolításában is lényegi szerep jut a hasplasztika által kínált előnyöknek.

 

4.       A méret a lényeg?

Sok férfi számára jelent problémát, hogy elégedetlen a péniszének méretével. Ugyan számos olyan módszer létezik, amely akár jelentős méretváltozást is ígér, de a súlyok használata, vagy például a vákuumos módszer a pénisz rugalmassága miatt csak átmenetileg hozhat eredmény. A tartós pénisznövelés kizárólag a műtéti eljárástól várható. Egyre többen érdeklődnek a péniszvastagítás iránt, amely helyi érzéstelenítésben megoldható. A férfi intimplasztika akkor is megoldást jelenthet, ha az elhízás következtében tűnik rövidebbnek a nemi szerv. Ilyenkor a szeméremdombról eltávolításra kerülő zsírral történik a vastagítás. Az intim méretekkel való elégedetlenség rányomhatja a bélyegét a magabiztosságra és így az ismerkedésre is. Mindennek megelőzésére vagy kiküszöbölésére ma már teljesen elfogadottnak és elterjedtnek számít a férfi intimplasztika.

 

5.       Női magabiztosság az ágyban

Természetesen nem csak a férfiak esetében fordulhat elő az intim részekkel való elégedetlenség, hanem a nőknél is. A leggyakoribb probléma, amivel a páciensek szakemberhez fordulnak, az a kisajkak túlzott mérete. Nem csak esztétikai gondról van szó esetében, hanem akár az öltözködés, vagy például a nemi együttlét során is megmutatja hátulütőit. A kisajakplasztika lehetőséget kínál azok számára, akik szeretnének magabiztosabbnak lenni ilyen téren az ágyban, és a hétköznapokban is búcsút mondanának a kényelmetlenségeknek. A beavatkozás rutin eljárásnak számít, és a szégyenlősség ellenére is mind többen választják az átalakulás ilyen módját.

A saját testtel való elégedettség hozzájárul az életminőség javításához, ezért ha bármilyen területen önbizalomhiánnyal küzd, érdemes a plasztikai sebészet kínálta lehetőségekkel élni. Miért ne változtatna adottságain, ha ezt biztonságosan, rutin eljárás keretein belül megteheti?