• nátha
  • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

   Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

  • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

   Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

  • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

   Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

 • melanóma
  • Egyszerű módszer a melanoma korai felismerésére

   Egyszerű módszer a melanoma korai felismerésére

  • Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

   Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

  • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

   Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

 • egynapos sebészet
  • Megduplázódott az egynapos sebészeti ellátások aránya

   Megduplázódott az egynapos sebészeti ellátások aránya

  • Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

   Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

  • Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

   Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

Íme Budapest egyik legmodernebb fogorvosi magánklinikája

Címoldal 2018.10.11 Forrás: (X)
Íme Budapest egyik legmodernebb fogorvosi magánklinikája

A MindentMent új, ultramodern magánrendelője olyasmi, amit eddig még nem láttunk Budapesten.

400 négyzetméter, 8 fogászati kezelő, CT, röntgendiagnosztikai labor és egy altatásra is alkalmas műtő – a MindentMent hetedik, világszínvonalú rendelőjével magasra tette a lécet.

A 8 kezelő helyiség egyike, melyben minden felszerelés a fájdalommentességet szolgálja

2015-ben és 2016-ban a MindentMent nyerte el az év magánrendelője díjat. Páciensközpontúsága mellett a minőségben sem köt kompromisszumot a rendelőhálózat. Nem titkolt célja, hogy páciensei számára a legjobb minőséget szeretné szolgáltatni a legjobb áron.

Az idén 15 éves magánrendelő pénteken ünnepelte történetének legnagyobb újítását a Báthory 24-es klinika átadását.

Aranyi Rita ügyvezető igazgató ünnepélyesen megnyitja az új rendelőt

Amikor belépünk az új rendelő üvegajtaján rögtön egyértelművé válik számunkra, hogy a magyar fogászatban valami korszakalkotót hoztak létre Budapest szívében. Egy olyan korszakot, ahol fogorvoshoz menni nem a „kellemetlen, de muszáj” kategóriába tartozik, hanem amikor már-már várja az ember, hogy köszöntsék Őt a rendelőben és megoldást találjanak a problémájára.

Ultramodern dizájn, minden igényt kielégítő felszerelés és ami a legfontosabb: empatikus, mosolygós munkatársak – így jellemezhető az első benyomás a rendelőbe lépve.

Ha fogorvoshoz kell menni, sokszor összeszorul a gyomrunk és idegesség fog el minket. Sokan láthattunk már fogászati várókban meglett férfiakat rettegve a zsebkendőjüket gyűrögetve. A MindentMent-ben eddig is nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy ezt a félelmet minimálisra csökkentsék és a beavatkozásokat valóban fájdalommentesen végezzék el.

Az új rendelő fogadóhelyiségeiben és a váróban is minden azt a célt szolgálja, hogy a páciensek nyugodt, barátságos környezetben készüljenek a kezelésre. A belsőépítész által megtervezett térben, izlandi zuzmó fal, érdekes információkat, rövid videókat közvetítő videóoszlop, halk, kellemes zene teszi otthonossá a várót. Zenét egyébként akár a páciens is hozhat magával, ha a kezelés közben a saját zenéjét szeretné hallgatni a fejhallgatójával.

Az izlandi zuzmo fal, igazi, élő zuzmókból áll össze. Abból a zuzmóból, melyből a torokcukorkát is készítik, amit torokfájás esetén szeretünk mi is alkalmazni.

„A MindentMentnél azt tűztük ki célnak, hogy pácienseinknek kedvező áron tudjuk szolgáltatni, az egyébként máshol meglehetősen drága kezeléseket, miközben a minőségben nem kötünk kompromisszumot” – mondta Aranyi Rita ügyvezető igazgató még az ünnepélyes megnyitó beszéde előtt. Egyébként az elérhető árakat olyannyira fontosnak tartják, hogy árgaranciát is vállalnak rá.

MindentMent új, Báthory 24-es rendelője egyértelműen egy olyan fogászati klinika, ami méltán ott van a világ magánklinikáinak elitjében, de mindezt egy jóval szélesebb körben, az emberek számára elérhető módon tudja szolgáltatni.