• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

    • Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás Csepelen

      Megnyílt az egynapos sebészeti ellátás Csepelen

    • Covid-kátyúból kilábaló egynapos sebészeti ellátások

      Covid-kátyúból kilábaló egynapos sebészeti ellátások

Ismét HUNGAROMED Kiállítás és Konferencia a Hungexpón

Címoldal 2019.04.11 Forrás: (X)
Ismét HUNGAROMED Kiállítás és Konferencia a Hungexpón

II. HUNGAROMED Egészségügyi és Orvostechnológiai Kiállítás és Konferencia a Hungexpón.

Október elején újra találkozik a szakma. Magyarország egyetlen átfogó egészségügyi szakkiállítását és konferenciáját második alkalommal rendezik meg a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban.

A rendezvényen három napon keresztül mutatkoznak be a hazai egészségügyi szektor élvonalába tartozó cégek innovatív termékeikkel, legújabb fejlesztéseikkel az orvostechnikai és gyógyászati segédeszközöktől kezdve az informatikai fejlesztéseken, kórháztechnikán, ápolási eszközökön át a gyógyszerellátás, és a betegek otthonápolását segítő eszközökig.

Az esemény remek alkalmat kínál mind a gyártók, forgalmazók, megrendelők, valamint az eszközöket használó orvosok, gyógyszerészek, egészségügyi szakdolgozók találkozására.

A kiállítók jelentkezése folyamatos, május 31-ig kedvezményesen lehet csatlakozni a rendezvényhez! Bővebb információ: www.hungaromed.hu

SZÉLESKÖRŰ SZAKMAI TÁMOGATOTTSÁG

A HUNGAROMED kiemelt szakmai partnere a fennállásának 250. jubileumi évfordulóját ünneplő Semmelweis Egyetem mellett a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központ és a Magyar Egészségügyi Menedzsment Társaság. Velük és számos további partnerrel közösen alakították ki a szervezők a kiállítás tematikáját, fókuszpontjait és a konferencia programokat.

FÓKUSZPONTOK 2019-BEN

A jelentős technológiai potenciállal bíró egészségügyi technológiai ipar helye és szerepe a 700 milliárd forintos Egészséges Budapest Programot érintő fejlesztésekben, a digitális transzformációban és a népegészségügyi mozgósításban megkérdőjelezhetetlen. Így az egészségügyi technológiai ipar mellett még három nagy tématerületre fókuszál a 2019-es rendezvény:

Kórházépítészet és Kórházfejlesztés:

A kórházak tervezése és design-ja során követett általános alapelvek átalakulóban vannak. A demográfiai és epidemiológiai változások, az egészségügyi technológia rohamos fejlődése, a betegellátás új modelljei, a gazdasági megfontolások és a lakosság növekvő elvárásai egyaránt a hatékonyság és fenntarthatóság szempontjait emelik előtérbe.

Digitális Egészségügyi megoldások:

A technológiai forradalom fénysebességgel zajlik, a versengő új és helyettesítő technológiák jelennek meg és most dől el az, hogy ebben a digitális transzformációban Magyarország milyen helyet foglal majd el. Az egészségügy következő korszakában a digitális egészségügy, az adatokhoz való hozzáférés, az adatokra épített ellátások, valamint mindezek adatvédelmi és kiberbiztonsági kérdései lesznek a középpontban.

Magyarország abban a helyzetben van, hogy egyéb technológia fejlesztési prioritásai is kapcsolódnak a digitális egészségügyi forradalomhoz. Például, a telekommunikációban aktuális 5G fejlesztések nemcsak az autonóm autók, hanem a digitális egészségügyi megoldások nagymennyiségű adatmozgását is lehetővé teszik. Emellett a mesterséges intelligenciához kapcsolódó innovációs prioritások is könnyen csatlakozhatnak az egészségügyi megoldások fejlesztéséhez.

Népegészségügyi mozgósítás:

A népegészségügyi mozgósítás keretében számos városban hirdettek programokat, például „Egészséges Város”; „Egészséges Munkahely” néven. Kiállításra várják a városi/munkahelyi népegészségügyi programok szervezésében és lebonyolításában közreműködő önkormányzatokat és vállalkozásokat.

TERVEZETT PROGRAMOK

• Medicina Konferencia

• Kreditpontos Szakmai Továbbképzések – Semmelweis Kreditmaraton

• Egészségügyi Innovációs Verseny

• Okos kórház bemutató

• Mesterséges Intelligenciával egy jobb egészségügyért – élő bemutató

• Nemzetközi kórházépítészet és kórházdesign kiállítás

• Három napos digitális egészségügyi továbbképzés és workshop

Amennyiben az Önök által gyártott, vagy forgalmazott eszköz, vagy technológia rész lehet a megújuló egészségügynek, mutassa be a rendezvényen a szakmának és a lehetséges megrendelőknek!

Kedvezményes kiállítói jelentkezési határidő: 2019. május 31.

Jelentkezés és bővebb információ a www.hungaromed.hu oldalon, vagy a hungaromed@hungexpo.hu e-mail címen.