• nátha
  • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

   Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

  • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

   Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

  • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

   Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

 • melanóma
  • Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

   Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

  • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

   Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

  • Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

   Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

 • egynapos sebészet
  • Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

   Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

  • Országszerte fejlesztik az egynapos sebészeti részlegeket

   Országszerte fejlesztik az egynapos sebészeti részlegeket

  • Egynapos sebészeti központ létesítése kezdődik Velencén

   Egynapos sebészeti központ létesítése kezdődik Velencén

KÖZLEMÉNY

Gyógyszerpiac 2021.09.27 Forrás: Weborvos
KÖZLEMÉNY

Az MSM Medical Kft. HIVATALOSAN forgalmazza a BOSON otthon használható Covid-19 antigén teszteket Magyarországon 2021. április óta.

2021. szeptember 21. napján az index.hu, a hvg.hu, illetve több más online hírszolgáltató honlapján megjelentek "Ellenőrizetlen forrásból származó otthoni Covid-tesztek" témában cikkek, melyek az Arvali Kft. valótlan állításokat tartalmazó nyilatkozatát közölték  - írta az MSM Medical Kft. helyreigazító közleményében.

Az Arvali Kft. által tett nyilatkozat azt a valótlan látszatot kelti, hogy Magyarországon az A-Lab Pharma a BOSON otthon használható Covid-19 antigén tesztek "hivatalos forgalmazója", márkaképviselete", a megfelelő minőségű tesztek csak rajtuk és partnereiken keresztül beszerezhetők. 2021 júliusa óta az Arvali Kft. a hivatalos magyarországi forgalmazó, és a más által forgalmazott tesztek nem megfelelő minőségűek.

Ezzel szemben a valóság az, hogy az MSM Medical Kft. HIVATALOSAN forgalmazza a BOSON otthon használható Covid-19 antigén teszteket Magyarországon 2021. április óta. Ezt igazolja többek között a Társaság OGYÉI Hatósági Bizonyítványa, mely 2021. ároptilis 4-én kelt, az MSM Medical Kft. részére kiállított nyilatkozata a Xiamen Boson Viotech Co., Ltd-nek, illetve a Társaság által készített youtube videó is, amely 2021. április 26-a óta folyamatosan elérhető, továbbá a Társaság www.msmmedical.hu című honlapja, mely szintén április óra aktív - írták.

Az Arvali Kft. a fenti nyilatkozattal azt a hamis látszatot kelti a vásárlókban, hogy csak tőle, illetve az Arvali Kft. parteneitől lehet megvásárolni a fent nevezett otthoni teszteket.

Az MSM Medical Kft-nek és gyógyszertári és nagykereskedelmi partnereinek üzletpolitikája az, hogy a magyar emberek egészségét előtérbe helyezve megpróbálják a lehető legalacsonyabb, megfizethető áron kínálni az otthon használatos gyorsteszteket, az Arvali Kft. áraihoz képest nagyságrendileg kedvezőbb árszinten, ezáltal széles körben elérhetővé tenni a magyar lakosság számára - áll a helyreigazításban.

A helyreigazítás helyreigazítását IDE KATTINTVA olvashatják olvasóink!

 

Legolvasottabb cikkeink