• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

Csatlakozott a TritonLife csoporthoz az Istenhegyi Magánklinika

Címoldal 2024.02.02 Forrás: (X)
Csatlakozott a TritonLife csoporthoz az Istenhegyi Magánklinika

Az Istenhegyi Magánklinika csatlakozott a TritonLife csoporthoz, és TritonLife Istenhegyi Magánklinika néven működik tovább.

Magyarország legdinamikusabban fejlődő és ma már legnagyobb magánegészségügyi szolgáltató hálózata, a TritonLife csoport újabb jelentős lépést tett magán pácienseinek és vállalati ügyfeleinek még gyorsabb és még magasabb színvonalú kiszolgálása érdekében. Az elmúlt hetekben zárult tárgyalássorozat és stratégiai együttműködési megállapodás értelmében az Istenhegyi Magánklinika csatlakozott a TritonLife csoporthoz, és TritonLife Istenhegyi Magánklinika néven működik tovább, és nyújtja minőségi szolgáltatásait.

„Az Istenhegyi Magánklinika közel 30 éve vesz részt a gyógyulni vágyók ellátásában. 15 rendelőben 30 különböző szakmai területen járulunk hozzá a hozzánk forduló páciensek ellátásához, életminőségük javításához. Havi 1’500, azaz évi durván 18’000 esetben segítünk a hozzánk forduló betegek különböző problémáinak megoldásában. Specialitásunk a kb. havi 200 esetben, nagyon magas színvonalon végzett aspirációs citológia és core biopszia, melynek segítségével korai diagnózishoz segítjük azon pácienseinket, akiknél valamilyen térfoglaló elváltozást tapintottak vagy ilyet képalkotó vizsgálattal véleményeztek” – mondja Dr. Kollár Mihály az Istenhegyi Magánklinika igazgatója.

Az Istenhegyi Magánklinika műtéti blokkjában két műtő és 14 ágy szolgálja az egynapos sebészeti ellátásra érkező pácienseket. Jelenleg az éves műtéti szám már meghaladja az 1’500-at, amely a TritonLife csoporthoz való csatlakozásnak köszönhetően tovább növekszik. A jövőben is elsősorban a folyamatosan bővülő egynapos sebészet keretében elvégezhető műtétekre kíván fókuszálni az intézmény, többek között a különböző laparoszkópos-, valamint pajzsmirigy műtétekre, emlősebészeti beavatkozásokra, és hasonlókra.

„Nagyon örülök, hogy ez a nagy múltú intézmény immáron a TritonLife csoport tagjaként folytatja tovább magas színvonalú szakmai tevékenységét. Biztos vagyok benne, hogy mindkét félnek gyümölcsöző lesz az együttműködés, hiszen együtt erősebbek vagyunk, mint külön-külön. Hatékonyabban tudunk megjelenni a magán betegellátásban, és a vállalati ügyfelek kiszolgálásában. Közösen optimálisabban tudjuk hasznosítani az orvosi, szakdolgozói kapacitásokat. A marketingben, betegút menedzsmentben, de akár a beszerzésben is komoly szinergiákat látunk” – teszi hozzá Haraszti Péter, a TritonLife csoport alapító-vezérigazgatója.

A TritonLife Csoport ma már hazánk legnagyobb, a teljes betegutat lefedő, országosan terjeszkedő járó-, és fekvőbeteg ellátással, valamint képalkotó- és laboratóriumi diagnosztikával foglalkozó magánegészségügyi szolgáltatója. 2023 végére több, mint 30 milliárd forint nettó árbevétel mellett, összességében már évi 12.000 műtétet végeztek különböző szakterületeken, és közel félmillió orvos-beteg találkozás történt intézményeikben. 

A fejlődés dinamikáját jól mutatja, hogy az idei évben már 10 városban - Budapest, Budaörs, Debrecen, Eger, Kaposvár Szeged, Veszprém, Hódmezővásárhely, Miskolc, Sopron - van jelen a csoport a komplex szolgáltatásaival. Összesen 20 ellátóhely - ebből 7 magánkórház, és egynapos sebészeti központ, 9 járóbeteg klinika, 3 diagnosztikai központ - és 1 országosan elérhető laborhálózat szolgálja a TritonLife ügyfeleit.

A TritonLife csoport az államilag akkreditált szakorvosképzésben is részt vesz gyakorlati helyszínként több fontos szakterületen, ami egyedülálló a magánszolgáltatók között, így pl. aneszteziológia-intenzív terápia, sebészet, szülészet-nőgyógyászat, csecsemő, -és gyermekgyógyászat, újszülött és patológiás újszülött gyógyászat, labordiagnosztika, valamint plasztikai-, és égés sebészet szakmákban fogadhatnak szakorvosjelölteket különböző idejű gyakorlati részképzésekre, gyakorlatilag oktató kórházként működve.

A csoport a betegbiztonság érdekében komoly beruházásokat eszközölt saját intenzív kapacitásának megteremtése érdekében, így pl. a TritonLife Róbert Magánkórházban működik az ország egyetlen emelt szintű (PICII) koraszülött intenzív osztálya.

A TritonLife Csoport által foglalkoztatott orvosok és szakdolgozók száma 2023-ban 2400 főre emelkedett.

Mindezek mellett 2023 őszén adták át Közép-Kelet Európa legkorszerűbb központi magánlaboratóriumát Budapesten a Fáy utcában, ami országos lefedettséggel, teljes logisztikai hálóval végzi tevékenységét a legkiválóbb szakemberek irányítása alatt, valamint nem utolsósorban a Fresenius MC tavalyi akvizíciója után 22 dialízis központ is csatlakozott a csoporthoz.