• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

Rekordösszegű adomány a beteg gyerekeknek

Hírek Forrás: Weborvos

14 segélyszervezet, intézmény, kórház és alapítvány kapott a támogatásból.

Az MVM Csoport vezetői összesen több mint 140 millió forint támogatást adtak át 14 segélyszervezet, intézmény, kórház és alapítvány képviselőjének a hatodik Élménynapon. Az összegből többek között kórtermeket és laboratóriumokat újítanak fel, valamint különleges eszközöket vásárolnak majd a beteg gyerekek gyógyulását segítő szervezetek. Eközben, az elmúlt évek hagyományait követve idén minden eddiginél több fogyatékkal élő, tartós kórházi kezelésre szoruló beteg kisgyermek és már gyógyult és egészséges társa vette birtokba a Millenárist, amely a társaságcsoport szervezésében idén a környezettudatos szemléletre tanító Magyar Népmesék Birodalmává változott.

A rendezvényen a nemzeti energetikai társaságcsoport több mint száz önkéntes munkatársa – köztük a topmenedzsment tagjai – segített az apró vendégeknek az öltözködésben, a játékok kipróbálásában, a csoportok kísérésében, a pihenőszobában pedig mesét olvastak nekik. is gondoskodott az 1300 kisgyermek és családtagjaik felhőtlen, legszebb napjáról.

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. és energiakereskedő leányvállalata, az MVM Partner ZRt. hosszú évek óta szervezi meg a beteg, tartós gyógykezelésre szoruló és gyógyult gyermekek Élménynapját. A rendezvény célja, hogy a kicsik és hozzátartozóik legalább egy napra felhőtlenül szórakozhassanak, élvezhessék gyermekkorukat. Az Alma Együttes vagy Szandi koncertje, Holcz Gábor bűvészmutatványai, a SOS Gyermekfalu műsora mellett kézműves foglalkozások és játékos szemléletformáló feladatok várták a több mint 1300 résztvevőt. A kicsik a Magyar Népmesék Birodalmában ismerkedhettek meg a legfontosabb energiaforrásokkal, a tudatos energiahasználat jelentőségével.

Az elmúlt öt év több tízmillió forintos adományaiból többek között speciális orvosi műszerek beszerzését, épületek felújítását, vagy éppen fogyatékkal élő gyerekek lovas terápiáját finanszírozták.

Ebben az évben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület, a Down Alapítvány, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet a Semmelweis Egyetem I. és II. számú Gyermekgyógyászati Klinikája, a Bethesda és a Heim Pál Gyermekkórház, az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa, a Gondolkodj Egészségesen Alapítvány, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Központi Fizioterápia, az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ, a Daniló Sportegyesület, a Lovasterápia a Fogyatékkal Élőkért Egyesület és a KézenFogva Alapítvány fordíthat jelentős összegeket a gyerekek testi és lelki gyógyítására.

Legolvasottabb cikkeink