• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

Több száz európai egészségpolitikai szakértő jön

Regionális hírek Forrás: SE Egészségügyi Menedzserképző Központ

A legjobb szakértőket hívják meg előadóként, így első kézből juthassanak hiteles és naprakész információkhoz a résztvevők.

Az Európai Egészségügyi Menedzsment Szövetség (EHMA) az idén 34. alkalommal megrendezésre kerülő éves konferenciáját júniusban Budapesten szervezi meg a Semmelweis Egyetemmel közösen. A konferencia célja, hogy az egészségpolitikai fejlesztéseket és az európai egészségügyi szakterület
ökoszisztémáját más-más perspektívákból és különböző országok szemszögéből világítsák meg az előadók és azt a célt szolgálják a párhuzamosan zajló egyéb programok is.

A 2018. június 20-22-én tartandó konferencia házigazdája a Semmelweis Egyetem lesz. Igazán megtiszteltető ez a felkérés, hiszen 2006 után immár második alkalommal adhat otthont hazánk ennek a nemzetközi szinten is elismert konferenciának. A Semmelweis Egyetem számára különösen jelentős ez az év. Semmelweis Ignác születésének 200. évfordulójáról történő méltó megemlékezés céljából a 2018-as esztendőt a kormány Semmelweis Ignác-emlékévvé nyilvánította az 1872/2017. (XI. 29.) Korm. határozatában. Arra törekszünk, hogy az emlékévet olyan programokkal tegyük gazdaggá, amelyekkel tiszteleghetünk az Egyetem névadójának nagysága előtt és tovább öregbíthetjük az Intézet hírnevét.

Az Európai Egészségügyi Menedzsment Szövetség neve és konferenciája garanciát jelent a magas szakmai színvonalra. A két és fél napos esemény a legváltozatosabb programokat kínálja: 3 plenáris ülés, 12 párhuzamos szekcióülés mellett számos nívós program közül válogathatnak az érdeklődők. A szervezők alapelve, hogy a legjobb szakértőket hívják meg előadóként, így első kézből juthassanak hiteles és naprakész információkhoz a résztvevők.

Az esemény kiváló lehetőséget teremt arra, hogy Európa élvonalbeli szakértői, valamint az egészségpolitika, az ipar és a tudományos élet meghatározó képviselői előtt mutatkozzanak be a
magyar egészségpolitikai és egészségügyi fejlesztések, azok eredményei. A konferencia weboldala a www.ehma2018.org oldalon érhető el.

Legolvasottabb cikkeink