• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Az ortopédia, belgyógyászat és menedzserszűrés a legnépszerűbb

Hírek Forrás: Weborvos Szerző:

A 10 éves Budai Egészségközpont 2011 végén köszöntötte 100 ezredik ügyfelét.

Eddig több mint 230 hazai és multinacionális vállalat választotta a tízéves Egészségközpontot egészségügyi partnerének, a magánszemélyek száma pedig már meghaladja a 85 ezer főt. Egy évtized alatt Budapest egyik vezető magánegészségügyi szolgáltatójává nőtte ki magát, 3 rendelőintézetben mintegy 110 szakorvos több mint 45 szakterületen látja el nap mint nap a pácienseket. A betegellátás és a személyre szabott szolgáltatások magas színvonalát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az ügyfelek több mint 97 százaléka hosszú távon a Budai Egészségközpont szolgáltatásait választja.

- Amikor 2001-ben magán ortopédiai szakrendelésekkel megalapítottuk a Budai Egészségközpontot az a cél vezérelt minket, hogy barátságos és elegáns környezetben, empatikus szakemberekkel biztosítsunk kiváló gyógyászati szolgáltatásokat. A teljes körű járóbeteg-szakellátás mellett, speciális, elsősorban vállalatok számára készített egészségügyi csomagokat, valamint komplex szűrőprogramokat dolgoztunk ki. Kiváló szakorvosaink, világszínvonalú gyógyászati eszközparkunk és a leggyorsabb ügyintézést lehetővé tevő integrált informatikai rendszerünk garantálják partnereink elégedettségét" – mondta el dr. Nagy Judit, a Budai Egészségközpont orvosigazgatója.

- Az elmúlt évtizedben az ortopédiai és belgyógyászati vizsgálatok, valamint a menedzserszűrések voltak a legnépszerűbb szolgáltatások. Hiszünk abban, hogy munkánk a legnagyobb odafigyelést igényli, hiszen mások egészsége felett őrködni a legnagyobb felelősség. Ügyfeleinktől emiatt folyamatosan visszajelzést kérünk, és az ő elvárásaiknak megfelelően bővítettük és bővítjük ezután is szolgáltatásinkat" – emelte ki Kiss András, a Budai Egészségközpont marketing és értékesítési igazgatója.
Annak érdekében, hogy mindig a legkorszerűbb és legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat biztosítsa, a Budai Egészségközpont a kezdetektől fejleszti infrastruktúráját is.

2003-ban integrált informatikai rendszert vezetett be, mely lehetővé teszi a leletek, az előjegyzések, a panaszkezelés és a számlázás egységes felületen történő kezelését. Majd 2005-ben a folyamatosan növekvő páciensi kör hatékony és legmagasabb színvonalon történő kiszolgálása érdekében elindult a digitális call center szolgáltatás. 2008-ban az Egészségközpont elindította integrált minőségirányítási rendszerét, valamint megszerezte az ISO és MEES minősítéseket. Tavaly nyitotta meg a harmadik rendelőintézetét, így a Királyhágó és Nagy Jenő utcai magánrendelők mellett a Graphisoft Parkban is várja a pácienseket.

2005 óta a Budai Egészségközpont szakkórházaként működik az Országos Gerincgyógyászati Központ is. A Központ Magyarország egyetlen olyan kórháza, amely a gerincbetegségek diagnosztikájának és kezelésének szinte teljes spektrumát átfogja. A nemzetközi szinten is elismert szakkórház az elmúlt évben két kiemelkedő nemzetközi elismerést is kiérdemelt: az AOSpine daganatsebészeti referenciaintézetévé, valamint a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) Kiváló Gyógyászati Központok hálózatának akkreditált tagjává is választották.