• Ónodi-Szűcs
  • Ónodi-Szűcs: nem fenyegettek sztrájkkal a tárgyalófelek

   Ónodi-Szűcs: nem fenyegettek sztrájkkal a tárgyalófelek

  • 2021-ig plusz 4100 orvos állhat itthon munkába

   2021-ig plusz 4100 orvos állhat itthon munkába

  • Előrehozzák a szakdolgozók novemberi béremelését

   Előrehozzák a szakdolgozók novemberi béremelését

 • EBP
  • 2019 tavaszára megújul az Irdalmasrendi Kórház

   2019 tavaszára megújul az Irdalmasrendi Kórház

  • A jövő kórháza épül Dél-Budán

   A jövő kórháza épül Dél-Budán

  • 8 milliárdos fejlesztés a Szent Imre-kórházban

   8 milliárdos fejlesztés a Szent Imre-kórházban

 • EESZT
  • 100 napja működik már az EESZT

   100 napja működik már az EESZT

  • Nem elég rugalmas az e-recept

   Nem elég rugalmas az e-recept

  • Hekkerek tarolták le a lett egészségügyi rendszert

   Hekkerek tarolták le a lett egészségügyi rendszert

Rekordösszegű adomány a beteg gyerekeknek

Hírek 2013.11.14 14:01 Forrás: Weborvos

14 segélyszervezet, intézmény, kórház és alapítvány kapott a támogatásból.

Az MVM Csoport vezetői összesen több mint 140 millió forint támogatást adtak át 14 segélyszervezet, intézmény, kórház és alapítvány képviselőjének a hatodik Élménynapon. Az összegből többek között kórtermeket és laboratóriumokat újítanak fel, valamint különleges eszközöket vásárolnak majd a beteg gyerekek gyógyulását segítő szervezetek. Eközben, az elmúlt évek hagyományait követve idén minden eddiginél több fogyatékkal élő, tartós kórházi kezelésre szoruló beteg kisgyermek és már gyógyult és egészséges társa vette birtokba a Millenárist, amely a társaságcsoport szervezésében idén a környezettudatos szemléletre tanító Magyar Népmesék Birodalmává változott.

A rendezvényen a nemzeti energetikai társaságcsoport több mint száz önkéntes munkatársa – köztük a topmenedzsment tagjai – segített az apró vendégeknek az öltözködésben, a játékok kipróbálásában, a csoportok kísérésében, a pihenőszobában pedig mesét olvastak nekik. is gondoskodott az 1300 kisgyermek és családtagjaik felhőtlen, legszebb napjáról.

Az MVM Magyar Villamos Művek Zrt. és energiakereskedő leányvállalata, az MVM Partner ZRt. hosszú évek óta szervezi meg a beteg, tartós gyógykezelésre szoruló és gyógyult gyermekek Élménynapját. A rendezvény célja, hogy a kicsik és hozzátartozóik legalább egy napra felhőtlenül szórakozhassanak, élvezhessék gyermekkorukat. Az Alma Együttes vagy Szandi koncertje, Holcz Gábor bűvészmutatványai, a SOS Gyermekfalu műsora mellett kézműves foglalkozások és játékos szemléletformáló feladatok várták a több mint 1300 résztvevőt. A kicsik a Magyar Népmesék Birodalmában ismerkedhettek meg a legfontosabb energiaforrásokkal, a tudatos energiahasználat jelentőségével.

Az elmúlt öt év több tízmillió forintos adományaiból többek között speciális orvosi műszerek beszerzését, épületek felújítását, vagy éppen fogyatékkal élő gyerekek lovas terápiáját finanszírozták.

Ebben az évben a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület, a Down Alapítvány, a Magyar Ökumenikus Segélyszervezet a Semmelweis Egyetem I. és II. számú Gyermekgyógyászati Klinikája, a Bethesda és a Heim Pál Gyermekkórház, az SOS Gyermekfalu Magyarországi Alapítványa, a Gondolkodj Egészségesen Alapítvány, az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet Központi Fizioterápia, az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ, a Daniló Sportegyesület, a Lovasterápia a Fogyatékkal Élőkért Egyesület és a KézenFogva Alapítvány fordíthat jelentős összegeket a gyerekek testi és lelki gyógyítására.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink