• Ónodi-Szűcs
    • Ónodi-Szűcs: több fejlesztés, magasabb bér

      Ónodi-Szűcs: több fejlesztés, magasabb bér

    • Teljesítmény helyett eredményalapú finanszírozás

      Teljesítmény helyett eredményalapú finanszírozás

    • Számvetés az Arénában: Ónodi-Szűcs Zoltán

      Számvetés az Arénában: Ónodi-Szűcs Zoltán

  • EBP
    • Mitől lesz szuper a szuperkórház?

      Mitől lesz szuper a szuperkórház?

    • Rákosmente rendelőjét is fejlesztik

      Rákosmente rendelőjét is fejlesztik

    • EBP: Fejlesztik a nagykátai rendelőintézetet

      EBP: Fejlesztik a nagykátai rendelőintézetet

  • EESZT
    • Nem elég rugalmas  az e-recept

      Nem elég rugalmas az e-recept

    • Hekkerek tarolták le a lett egészségügyi rendszert

      Hekkerek tarolták le a lett egészségügyi rendszert

    • EESZT - az egészségügyi ellátás új dimenziója

      EESZT - az egészségügyi ellátás új dimenziója

bobemama

Orvos válaszol 2014.02.06 09:06

Tisztelt dr/no/ur
Zold halyog betegsegem van ,szeretnek tanacsot kerni es velemenyt egy mutetrol,...

... mivel sajnos a szemcseppek nem hasznalnak.az a szemcsepp amibe timolol van sajnos a pulzusom leviszi50 ala.atobbi csepp nem eleg hatasos most is magas volt a szemnyomas jobb szem 20.0 hgmm
bal szem 26.0 hgmm a kezelo orvosom szerint mivel a yag iridotomiam lezeres mutet nem eleg hatasos ezert trabeculectomia mutetet javasolt 2 het mulva megyek vissza es ha magas a szemnyomas akkor el kell dontenem hogy megcsinaltatom-e a mutetet vagy nem. jelenleg taflotant hasznalok 1x1
es trusoptot2x1-et most megprobalom 3x1-et de a dr ur szerint nem fog hasznalni
Szeretnek tanacsot kerni hogy mit tudnek tenni hogy ne legyen magas a szemnyomas es a mutetrol mi a velemenyuk mivel nagyon szeretnem elkerulni


VÁLASZ


Kedves Kérdező!

Nincs szemész szakorvosunk. A műtéti technikáról, annak várható eredményéről a beteg állapotát ismerő kezelőorvos tud érdemben nyilatkozni.
a szerk.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink