• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

Üdvözlöm,
Aki Londonban él az tudja, hogy itt inkább ne legyél beteg, vagy ha már az vagy, keress megoldást magad a problémára, mert esélytelen, hogy bármit is tegyenek érted. Egy hetes szenvedés után rávettem magam, hogy bejelentkezzek az orvoshoz, helyesebben a nőgyógyászhoz. Egy hetet vártam az időpontomra, ami rettenetes meglepetést okozott, ugyanis a nőgyógyász nem akart megvizsgálni,...

... mint egy nőgyógyász csak azt mondta feküdjek le az ágyra egyet nyomott a hasamon és megkérdezte itt fáj? Előtte 15 percet meséltem az előzményeket ami alhasi fájdalom monoton folyamatos néhányszorbal oldali szúró éles fájdalomba megy át és a derekam is le akar szakadni. Néha nem tudom eldönteni a hasamtól fáj a derekam, vagy fordítva. Mindenesetre nem vagyok egy nayafogós de ez már meghalaadja a türőképességem határát. Mellette általános levertség gyengeség, néha heves szívdobogás, vagy éppen csak kézremegés. Sokat járok pisilni és néhányszor szédülök. Nincs étvágyam és gyakran érzek hányingert. A menszeszem rendben volt. Tehát ez a listám, amire előkap egy tesztet és elküld pisilni. ez után kérdem mi bajom lehet azt mondja fertőzés. Nincsen folyásom és ezt mondtam is neki. utána két hét múlvár kaptam egy vérteszt időpontot a hétre még egy tesztet és a jövő hétre egy ultrahangot. Amugy meg felírt valami antibiotikumot és azt mondta valami fertőzés és csak szedjem a gyógyszert amíg ki nem derül mi is a bajom. Kiváltottam az antibiotikumot aminek a mellékletében azt olvastam, hogy tüdő és légzőszervu megbetegedések és bőr és lágyrészek fertőzése esetén javasolt. Ezen kicsit leakadta. Szóval itt állok, még három különböző időponttal és nem tudom mit tegyek. Szedjem-e az antibiotikumot vagy sem? Mivel itt egyéb segítséget és professzionális ellátást nem kapok, kérem segítsen, hogyan tudom kikezelni magam alternatív úton. Nagyon köszönöm a segítségét előre is!


VÁLASZ


Sajnos nem tudok jó tanáccsal érni, mert vizsgálatok hiányában én sem tudom, hogy mi a betegsége, távdiagnózisra és gyógykezelésre nem vállalkozhatok.  Felmerül ugyan a húgyuti fertőzés lehetősége, és erre az antibiotikus kezelés is hatással lehet, a tájékoztatás ellenére. A panaszai azonban olyan sokrétűek, hogy önmagában a húgyuti fertőzés nem ad rá kielégítő választ. ( A beszámolója nem csak számomra tanulságos, de mindazoknak, akik az angol egészségügyi ellátást magasztalják a hazai bírálható és javítandó ellátással szemben. Hasonló tapasztalatról sok Londonban élő ismerősöm is beszámolt.)

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink