• Pollen
    • Nagyon fogynak az allergiagyógyszerek

      Nagyon fogynak az allergiagyógyszerek

    • Allergia: a megelőző kezelések csökkentik a tüneteket

      Allergia: a megelőző kezelések csökkentik a tüneteket

    • Mit érdemes tudni az első allergiavizsgálat előtt?

      Mit érdemes tudni az első allergiavizsgálat előtt?

  • utazás
    • Kockázatos az utazás az oltások nélkül

      Kockázatos az utazás az oltások nélkül

    • Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

      Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

    • Európában is egyedülálló a debreceni utazásorvostan kurzus

      Európában is egyedülálló a debreceni utazásorvostan kurzus

  • napártalom
    • Az UV-sugárzásra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

      Az UV-sugárzásra figyelmeztet a meteorológiai szolgálat

    • Gyulladást okozhat a parfüm és arcszesz a napozóknak

      Gyulladást okozhat a parfüm és arcszesz a napozóknak

    • Tavasszal is figyelnünk kell az UV-sugárzásra

      Tavasszal is figyelnünk kell az UV-sugárzásra

gyógyulás

Orvos válaszol Szerző:

Tisztelt Doktornő/úr!
A hímvesszőmön gombás fertőzést állapítottak meg,kaptam tablettát és kenőcsöt,míg el nem múlik,nincs sex.Az a kérdésem,hogy óvszerrel lehetséges e,vagy azzal sem míg meg nem gyógyultam teljesen.Válaszát előre is köszönöm.

Kedves Kérdező!

Az orvosi utasítást kéne követni, ha nem akarja partnerét is megfertőzni!
a szerk.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink