Weborvos.hu
  • Pollen
    • Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

      Évről évre súlyosbodhatnak az allergiások tünetei

    • OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

      OKI: Másodfokú riasztás a parlagfű miatt

    • OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

      OKI: már tüneteket okoz a parlagfű

  • utazás
    • Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

      Egzotikus utazás egzotikus betegség nélkül

    • Kockázatos az utazás az oltások nélkül

      Kockázatos az utazás az oltások nélkül

    • Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

      Utazást tervez? Erre mindenképpen gondoljon!

  • napártalom
    • A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

      A napégés meggyógyul, a hatása megmarad

    • Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

      Milyen szempontok szerint válasszunk naptejet?

    • Rendszeresen kell használni a fényvédőt

      Rendszeresen kell használni a fényvédőt

inerta

Orvos válaszol Szerző:

Fiam 20 éves. A bőrgyógyász felírta neki az inerta 20 mg-os gyógyszert a pattanásos bőrére. Elküldte vérvételre és azt mondta hogy ha rendben van a labor akkor szedheti...

... A kérdésem az lenne hogy szedheti e a gyógyszert ezekkel az értékekkel? Eltérések: Karbamid:8.6, neutrophil gran. %:45.2, Lymphocyta%: 43.2, monocíta%: 8.7, MPV:13.1. Válaszát előre is köszönöm!


VÁLASZ


Kedves Kérdező!

A leletet a bőrgyógyász szakorvos értékeli és dönti el a javasolt termék szedését vagy másik gyógyszert javasol a beteg állapotának ismeretében.
a szerk.

Lapszemle

Legolvasottabb cikkeink