• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

180.000 hír a Weborvoson

Hírek Forrás: Weborvos

Kicsit ünneplünk: 2001. szeptembere óta 180.000 hírt jelentetett meg portálunk.

Az egészség, illetve annak hiánya, testi-lelki állapotunk minősége olyan társalgási téma, amely népszerűségében – talán az egyetlen Angliát kivéve – még az időjárást is megelőzi. Méltán van ez így, hiszen mindennapjainkat, egész életvitelünket a szívünk, a gyomrunk, a vérnyomásunk, hallásunk-látásunk állapota és a testműködés megannyi további alkotóeleme alapvetően meghatározza.

Az elmúlt évtizedben portálunk egyre keresettebbé, mára pedig természetes hírforrásává vált az egészségügyi döntéshozóknak, újságíró kollégáknak és az egészségügy és a saját egészségük iránt érdeklődő internet-olvasóknak. Napi egészségügyi magazinunkat egy erős napon 12 ezer olvasó lapozza fel.

Köszönhetjük ezt mindenekelőtt szerzőinknek, akik az elmúlt évtized során 180 ezer saját anyagot (cikket, szakorvosi választ, közleményt és hírt) publikáltak az egészségügy legkülönbözőbb témáiban – és támogató partnereinknek, akik lehetővé teszik céltudatos munkánkat. És persze olvasóinknak, akik érdeklődésükkel kitartanak mellettünk, mindennapjaik részévé tették a Weborvost.

Szaklapnak hirdetjük és tartjuk magunkat, ugyanakkor szerkesztési elveinkben a tudományos megalapozottság mellett a frissesség és az érdekesség is hasonló szerepet játszik. Az egészségüket karbantartani szándékozók éppúgy megtalálják a nekik szóló tudnivalókat, mint a részletekbe menő szakmapolitikai kérdések iránt érdeklődők. Olvasóink, ha az a szándékuk, mintegy felülnézetből tanulmányozhatják a gyógyítással összefüggő időszerű fejleményeket, ám naprakészek lehetnek a regionális történésekből is. Miközben igyekszünk megfelelni egy magazintól elvárható sokszínűségnek, rendszeres gyógyszerpiaci mustrát kínálunk, és orvos cikkíróink minden kérdésre válaszolnak.

Sok arcunk van, és mindegyiket vállaljuk!

Számon tartjuk és becsüljük kardiológiai, nőgyógyászati, ortopédiai, gasztroenterológiai, urológiai és más klubjaink szerzőit és olvasóit, különös gondot fordítunk arra, hogy ne fogyjunk ki a TOP témákból és a „legolvasottabb cikkekből". Nemrégiben útjára indítottuk a Weborvos Pro egészségpolitikai portált is, hogy az első 10 év után, amelyet szeptemberben ünnepelünk, még több sikeres szerzőnk és elégedett olvasónk legyen a következő tíz évben is.

A Weborvos csapata