• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Egészségügy 5 Dimenzióban

Hírek Forrás: Weborvos

Szeptember 3-án rendezik meg az Önkormányzati Egészségügyi Napok következő konferenciáját.

Rendezvényeinket támogató szakmai és társadalmi szervezetek, valamint kongresszusainak szervező bizottsága nevében tisztelettel és szeretettel meghívjuk Önt és Kedves Munkatársait hagyományos nyárvégi konferenciánkra, melyet ezúttal is
„Egészségügy 5 dimenzióban" címen rendezünk meg 2013. szeptember 03.-án, de. 09:00h kezdettel, Budapesten, a Danubius Health Spa Resort Hotel Margitsziget, Star Auditóriumában - értesíti potenciális vendégeit, partnereit Kovács Zoltán, a rendezvény szervező bizottságának elnöke..

Nemzeti sajátosságunk, hogy hajlamosabbak vagyunk inkább a nehézségeket észlelni, az eredményeket, lehetőségeinket pedig nem. Pedig a dolgok a legritkább esetben alakulnak úgy, ahogy előre elterveztük, vagy ahogyan azt mi szeretnénk. Ezzel együtt „a csodák ott vannak mindennapi életünkben, csak nem mindig vesszük észre". Vagy talán nem kisebbfajta csoda az, hogy még mindig működik egészségügyünk? Vagy az, hogy államcsőd elől éppen csak megmenekült kis hazánkban a válság ellenére új, modern eszközparkkal felszerelt kórháztömbök, szakrendelők „százai" épülnek folyamatosan, megteremtve a XXI. századi gyógyítás előfeltételeit? Vagy talán az, hogy a nemkívánatos szakember elvándorlás ellenére, még mindig vannak jelentős számban olyan tapasztalt, kiváló képzettségű kollegák, akik „hadra foghatók" és becsületesen helyt állnak nap, mint nap a gyógyítás szolgálatában?

Hogy ez mind kevés? Ez így igaz! Egészségügyünk ezer sebből vérzik, és egyre több hibával működik. Hol a szakember hiány, időhiány, hol az eszköz hiány, de a háttérben mindig a permanens forráshiány szabja szűkre mozgásterét, lehetőségeit. Ráadásul évtizedek óta látszatintézkedések és félbehagyott (ál)reformok súlyosbítják helyzetét. Mára ott tartunk, hogy visszafordulni sincs elég erőnk. A megkezdett úton most már végig kell menni! Rajtunk is múlik, milyen lesz egészségügyünk. A problémákat nekünk együtt kell megoldanunk! Nekünk mindannyiunknak, akik úgy döntöttünk, hogy itthon maradunk.

Konferenciánk színtiszta egészségügy-politika, ahol minden a társadalom és az egészségügy jelenéről, jövőjéről, valamint az egészségügy szereplőinek feladatairól szól! Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk kongresszusunkon! Részletes programunk július elejétől megtekinthető honlapunkon. Cím: www.oen.hu.

A jelentkezési lap honlapunkról letölthető, vagy kitöltés után elektronikus úton elküldhető. Reméljük, nincs akadálya annak, hogy találkozhassunk nyár végén az ÖEN XVII. konferenciáján.
Szeretettel várjuk Önt és Kedves Munkatársait konferenciánkon!

A konferencia részletes programja itt is olvasható

A szervezők elérhetősége:

Sajbenné Durai Katalin irodavezető: Tel: 06/20/424-6907
Fax: 06/66/446-959
e-mail: konferencia01@invitel.hu