• nátha
    • Kutatók vizsgálják komolyan, létezik-e férfinátha?

      Kutatók vizsgálják komolyan, létezik-e férfinátha?

    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Elindult a Weborvos PRO

Hírek Forrás: Weborvos

Elindult a Weborvos PRO kórház- és egészségügyi portál!

Évek óta dédelgetett álmunk vált valóra azzal, hogy hosszas előkészületeket és háttérmunkát követően publikussá tettük a Weborvos PRO kórházportált. Kérjük, lépjenek beljebb!


Napjainkra a magyar orvosok és egészségügyi döntéshozók között is teljes körűvé vált az internethez való hozzáférés – egyre többen keresik a gyors tájékozódás érdekében az online információkat. A gyorsaság mellett a technológia meghatározó előnye az interaktivitás, hiszen az írott sajtóval ellentétben – különösen a havi, kéthavi megjelenésű szaklapok esetében – itt lehetőség nyílik az olvasóink azonnali reakciójára.

Weborvos PRO – web orvosnak, professzornak, döntéshozónak
A Weborvos PRO kórház- és egészségügyi portál küldetése, hogy a magyar egészségügy elkötelezett szakemberei számára első kézből nyújtson friss és korrekt információkat. A Weborvos PRO elsősorban az intézményi döntéshozói pozícióban lévő orvosokat, az egészségipar szakembereit és az állami-intézményi döntéshozókat, szereplőket, továbbá a szakmapolitika és a kórházügy iránt érdeklődőket kívánja elérni. A szakmai közösség számára igyekszünk kizárólag itt fellelhető dokumentumokkal, elsődleges információkkal szolgálni annak érdekében, hogy kedvelt és nélkülözhetetlen információs forrássá tegyük a portált.

Weborvos PRO – problémafelvetések, megoldási javaslatok
A portálon gyorshírekkel és érdekes témakörökkel (interjúk, orvosportrék, klinikák-kórházak-szakrendelők bemutatása, tudósítás egészségügyi célú beruházásokról stb.) kívánjuk a naponta ide látogatókat bevonni a magyar egészségügy életébe. A Weborvos PRO rovatszerkezete – az egyszerű áttekintés érdekében – hasonlít egy nyomtatott magazinéhoz. A könnyebb tájékozódás és a látvány fokozása miatt színes tipográfiával (fotók, szemléltető ábrák, illusztrációk), a nyomtatott sajtóból és a webes világból érkező, széles körű napi tartalomajánlóval szeretnénk jelentkezni. A már jelenleg is elérhető tartalom a továbbiakban minőségi videotartalommal egészül ki. Célunk, hogy a hozzászólási lehetőség megteremtésével mértéktartó, kedvelt és elfogadott kommunikációs teret biztosítsunk az ágazat szereplőinek.

Weborvos PRO – professzionális szakmai tartalom
Kutatási adatok szerint a Weborvos Online Egészségügyi Magazin jelenleg olyan portálmárka, amely az egészségügyi döntéshozók számára meghatározó információs forrás, az orvos-szakemberek 2-3. legkedveltebb szakmai oldala, és az egészségtudatos állampolgárok (betegek) számára is széles körű tájékoztatást nyújt. A Weborvos PRO a Weborvos regisztrációhoz kötött, professzionális szakmai tartalmat nyújtó alrendszere. (Kezdetben szeretnénk mindenki számára betekintést engedni, regisztrációt csak a későbbiekben – terveink szerint az ősz folyamán – vezetünk be).