• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Kihátráltak Fenyőék Szaxi Maxi segélykoncertjéből

Lapszemle Forrás: blikk.hu

Hiába a rajongók harca, hogy segélykoncertet rendezzenek Szaxi Maxi számára, a művészek sorra kihátráltak.

Mint a Blikk megírta, a Dolly Roll korábbi zenészét, Fekete Gyulát egy német luxushajón érte nyakéri trombózis, amely után hazaszállították, és egy ideje már itthon kezelik. Ugyan jár neki az ingyenes gyógykezelés, de egy idő múlva már nem tarthatják ott, ahol most kezelik, másfajta ellátásra lesz szüksége – írja a blikk.hu portálja.

Kollégái szerint Szaxi Maxi már jobban van, a szemével tud jelezni, és végtagjait is tudja mozgatni, de a gyógyulása még igen hosszú időt vehet igénybe. A rehabilitációval pedig csak privát intézet foglalkozik, és az ottani ellátás nagyon sokba kerül. A betegségéről forgatott műsorokban többször is elhangzott, hogy volt zenésztársai segélykoncerttel segítenék, de ez egyelőre nem akar összejönni.

Ami biztos, régi ellentétük miatt Szikora Róbert és Fenyő Miklós szinte biztosan nem áll egy színpadra, de egyelőre a többi művész sem.

A zenész élettársa, Z. Erika mostanáig reménykedett benne, hogy létrejön a produkció. Biztosan jólesett volna Gyulának, ha néhány dal erejéig részt vesznek a koncerten, és érezhette volna, lélekben vele vannak a rajongók is – mondta a Blikknek Erika.

Egy kisebb helyiség elég lett volna, szeptemberre terveztük, amikor már mindenki jobban ráér, de így sem vállalta el senki Novai Gáboron kívül. A híres előadóknak egy-két számon kívül többet nem is kellett volna játszaniuk. Az összes begyűjtött pénzt egy elkülönített számlán Gyula gyógyítására fordíthattuk volna. Az érintettek azonban vissza sem hívtak, azt sem kérdezték meg, mikor lenne a koncert – árulta el a Blikknek a Hungária-rajongó üzletember, aki heteken át dolgozott a jótékonysági rendezvényen, de most feladta.

Nagyon sajnáljuk Gyulát, és valóban volt ilyen kezdeményezés – nyilatkozta Szikora Róbert. Amikor minket megkerestek, még nagyon kezdeti stádiumban volt. Véleményem szerint nagyobb koncertteremben – olyanban, mint a Syma Rendezvényközpont – kellene megszervezni. Nem zárkózom el tőle, de egyelőre semmi biztatót nem tudok mondani – tette hozzá Szikora.

Sem helyszínről, sem dátumról nem esett szó, így nem tudtuk komolyan venni, hiszen mindenki tudja, az ilyen jótékonysági szervezések nem igazán átláthatók – nyilatkozta Blikknek Fenyő Miklós menedzsere, Strém Gábor, aki hozzátette azt is, Fenyő Miklós nagyon sajnálja Gyulát, ha nem is koncerten, de személyesen támogatná.