• nátha
  • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

   Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

  • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

   Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

  • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

   Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

 • melanóma
  • Egyszerű módszer a melanoma korai felismerésére

   Egyszerű módszer a melanoma korai felismerésére

  • Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

   Bőrrák megelőzés – praktikus tanácsok

  • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

   Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

 • egynapos sebészet
  • Megduplázódott az egynapos sebészeti ellátások aránya

   Megduplázódott az egynapos sebészeti ellátások aránya

  • Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

   Egynapos sebészetet adtak át Karácsony Gergelyék

  • Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

   Új fejezet a műtétben, diagnosztikában Szabolcsban

Jelentős egységgel bővül a TritonLife csoport

Regionális hírek 2021.06.01 Forrás: Weborvos
Jelentős egységgel bővül a TritonLife csoport

A helyi méretekben jelentős újabb vidéki magánkórház jól illeszkedik a hazánkban példa nélküli fejlesztési sorozatba.

A TritonLife csoport, hazánk leggyorsabban fejlődő – nagy fővárosi és vidéki járó-, és fekvőbeteg intézményeket, valamint laboratóriumot is üzemeltető – integrált magánegészségügyi szolgáltatója, további jelentős egységgel bővül. A csoport megkezdte szombathelyi ellátóbázisának, a TritonLife Magánkórház Szombathely nevű egységének végső kivitelezési fázisát - tudatták  közleményben. A nyitási céldátum 2022 első fele. A helyi méretekben jelentős újabb vidéki magánkórház jól illeszkedik a hazánkban példa nélküli fejlesztési sorozatba, amit a társaság elnöke jelentett be a 2021. május 21-én a portfolio.hu-nak adott exkluzív interjúban.

„Próbáljuk tartani a magunk számára megszabott tempót, hiszen a jelen helyzetben nagyon nagy szükség van olyan ellátó egységekre, ahol ügyfeleink lakóhelyükhöz közelebb is megtalálják az általuk keresett magas színvonalú járó-, és fekvőbeteg ellátó szolgáltatásainkat” – említi Haraszti Péter, a TritonLife vezérigazgatója.

Fábián Gergely, a csoport ingatlanügyekért is felelős operatív igazgatója szerint a gyors terjeszkedés csak a megfelelő helyi partnerek segítségével és közreműködésével lehetséges. „Szerencsések vagyunk, hiszen Szombathelyen már a budapesti laboratóriumunk működtetése során is kipróbált, és jól működő partnerség keretében haladunk tovább, ráadásul egy fantasztikus ingatlant is találtunk a városközpontban a Szabadságharcos utcában, a volt Savaria cipőgyár átalakulás alatt álló területén.” – teszi hozzá a szakember.

A kivitelezésért is felelős partnert képviselő Dr. Tamási András szerint: „Az egység Nyugat-Magyarország egyik legnagyobb, vegyes profilú járó-, és fekvőbeteg klinikája lesz, két nagyobb és egy kisebb korszerű műtővel, röntgen diagnosztikával, mátrix fekvőosztállyal, és egy 5 ágyas intenzív osztály biztonsági hátterével, így akár nagyobb beavatkozások is biztonságosan elvégezhetők az egységben. A régió nagyon jó szakembergárdával rendelkezik, a negyedmilliós megye, és a 75 ezres nagyváros pedig megérdemli, hogy itt is működjön egy ilyen magas színvonalú és komplex TritonLife egység. A helyi vezető szakemberek örömmel fogadták, hogy a nyitás után nem kell Budapestre utazniuk azért, hogy megoperálhassák betegeiket. Ez segít az egészségügyi munkaerő helyben tartásában, és növeli a helyi lakosok elégedettségét, valamint csökkentheti a várólisták hosszát.” A kérdésre, hogy miért fogadták el a TritonLife-ot, mint többségi partnert, Tamási a következő választ adta: „Egyszerű. Ma nincs még egy olyan szakmai elkötelezettségű, megfelelő anyagi forrásokkal rendelkező, és a professzionális egészségügyi ellátásszervezésben járatos csapat, mint a TritonLife csapata. Szakmában, eszközökben, minőségben nem ismernek kompromisszumot, így örömünkre szolgál a közös munka.”

Legolvasottabb cikkeink