• nátha
  • Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

   Vazomotoros nátha – lehet, hogy ettől szenved hetek óta?

  • Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

   Ha a koronavírus nem lenne elég: épp mindenki náthás

  • Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

   Matematikai modellezés szerint náthává szelídülhet a koronavírus

 • melanóma
  • Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

   Melanoma: kevés ismeret, késői diagnózis

  • Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

   Melanoma: Jobb az esélye annak, aki nem egyedülálló

  • Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

   Friss kutatás: Több nő jár bőrgyógyászati szűrésre

 • egynapos sebészet
  • Bővítéssel orvosolják a helyhiányt Budaörsön

   Bővítéssel orvosolják a helyhiányt Budaörsön

  • Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

   Jövő héttől ismét végezhető egynapos sebészeti ellátás

  • Felfüggesztették az egynapos sebészeti ellátásokat

   Felfüggesztették az egynapos sebészeti ellátásokat

Magánkórházat nyitott Szegeden a TritonLife

Regionális hírek 2021.10.14 Forrás: Weborvos
Magánkórházat nyitott Szegeden a TritonLife

Vonzó környezet Szeged, hiszen nagy egyetemi város, magas színvonalú orvosképzéséről és kutatómunkájáról híres, világhírű tudósok otthona.

Néhány napja megnyitotta kapuit a TritonLife Magánkórház Szeged, a TritonLife Csoport Debrecen utáni második, jelentősebb méretű vidéki magánkórháza, tudatta a magánszolgáltató közleményében. Az új intézmény Szegeden, egy korábban is egészségügyi ellátásra szolgáló épületben, a 6726 Szeged, Derkovits fasor 17. szám alatt várja a TritonLife ügyfeleit.

„Komplex és hosszú tárgyalások eredményeképpen jutottunk hozzá a céljainknak tökéletesen megfelelő épülethez, ami ugyan jelentős átalakításra, felújításra és felszerelésre szorult, de végre eljutottunk a nyitásig – mondja Haraszti Péter, a TritonLife csoport alapító vezérigazgatója.

"Mint volt szegedi lakos és volt szegedi egyetemi tanársegéd, mindig is láttam a potenciált a Napfény Városában. Nagy egyetemi város, magas színvonalú orvosképzéséről és kutatómunkájáról híres, világhírű tudósok otthona, és mind a magyar, mind a határon túli páciensek célállomása, akik megoldást keresnek problémáikra. Nyilvánvaló, hogy ilyen helyeken jelen kell lennünk, ezzel lehetőséget adva a magas színvonalú magánellátást kereső helyi és határon túli ügyfeleinknek, valamint szegedi kollégáinknak is, akik a magánellátásban is szeretnék kamatoztatni tudásukat” – mondja Dr. Fábián Lajos, a TritonLife csoport másik alapítója, elnöke és szakmai stratégiai vezetője.

Dr. Bartha László, a TritonLife helyi partnere, tősgyökeres szegedi, szintén az egyetemi klinika volt orvosa, a TritonLife Magánkórház Szeged igazgatója, hozzáteszi még: „Nagyon jól felszereltük a házat, két korszerű műtőnk, már működő 12 ágyunk, valamint korszerűen felszerelt járóbeteg rendelőink szolgálják járóbeteg-ellátó-, és egynapos sebészeti aktivitásunkat, ami a 6-8 héten belül hozzáadott újabb 12 ággyal és a fekvőbeteg-ellátással válik teljessé reményeink szerint még ebben az évben. A 2 műtős, 24 ágyas, korszerű járóbeteg rendelőkkel ellátott szegedi TritonLife Magánkórház így jól illeszkedik majd a TritonLife Csoport alakuló 12 fővárosi és vidéki integrált magánkórházat egyesítő országos hálózatába.”

A TritonLife csoport ígérete szerint hamarosan újabb bővülési hírekkel érkezik mind a fővárosban, mind vidéken.

Legolvasottabb cikkeink