• nátha
    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

    • Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

      Tízből csak három magyar fújja ki helyesen az orrát

  • melanóma
    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

    • Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

      Orvosi bravúr került a Guinness Rekordok Könyvébe

  • egynapos sebészet
    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

    • Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

      Egynapos sebészet: új szakmai kollégiumi tagozata van a területnek

Alkalmazási előirat a Nyereményjátékhoz

Nyereményjáték Forrás: Weborvos

Mire használható a nyereményjáték?
A BIOGAL-TEVA vény nélkül kapható termékeinek sajátosságáról szóló információk égető hiányának csillapítására, a játékhoz kapcsolódó kérdőívek kitöltésével a sorsoláson való részvételre, így a nyeremények megszerzésére szolgáló készítmény.

Milyen hatóanyagokat tartalmaz a nyereményjáték?
A nyereményjáték kiegyensúlyozottan elosztott információkból készült, hetenként frissített kérdéseket tartalmazó kérdőíveket, a kitöltést segítő használati utasítást, valamint (helyesen alkalmazva) hetenként tíz-tíz nyeremény kisorsolását tartalmazza azok között, akik a kérdésekre a helyes válaszokat adják. Akkumulálódó hatóanyagként a Nyereményjáték még egy fődíj-sorsolást is tartalmaz december 9-én, a hozzászokás veszélye nélkül. A Nyereményjáték segédanyaga még egy nyerési esély: azok között, akik játékunkat kollégáiknak továbbajánlják, a játék végén értékes nyereményeket sorsolunk ki.

Hogyan kell alkalmazni a Nyereményjátékot?
A használati utasítás elolvasása után, az aktuális kérdőívet tetszőleges sorrendben kell kitölteni, majd a „Vissza" gomb megnyomásával az értékelés helyére a gép visszajuttatja. A helyes válaszokat beküldők között minden héten tíz-tíz nyereményt sorsolunk. Beküldési határidő minden kedden reggel 9 óra. Az aktuális forduló nyerteseinek névsorát szerdától megtalálja a Nyereményjáték rovat főoldalán.
Kúra-szerű alkalmazás: Súlyosabb esetben több, akár az összes kérdőív is kitölthető és visszaküldhető: a többször játszók nyerési esélye arányosan nő, mivel a fődíj sorsoláson nevük annyiszor „kerül a kalapba", ahány helyesen kitöltött kérdőívet küldtek.

Hogyan kell tárolni a Nyereményjátékot?
A Nyereményjáték aktuális fordulóját Ön a Weborvos szakmai címoldalán található játékbannerben tárolhatja biztonságosan. A játék tároló helye úgy lett kiképezve, hogy az érvényes kérdőívet, a használati utasításokat, a helyes megfejtéseket beküldők, illetve a hetenkénti nyertesek névsorát, valamint a játék továbbadását igazoló felületet a nap 24 órájában elérheti.

Milyen mellékhatásai vannak a Nyereményjátéknak?
A nyereményjátéknak súlyos mellékhatása nem ismeretes. Esetleges mellékhatásként – ha a szerencse is kedvez – a megszerzett információkon túl hetente három-három Elmex - és Neogranormon ajándékcsomag, két adag Holt-tengeri sókészítmény, egy féléves IPM-előfizetés és egy-egy hetente változó orvosi-kényelmi segédeszköz, a fődíj játékban pedig egy DVD, egy televízió és egy digitális fényképezőgép jelentkezhet nyereményként.

Mire kell figyelni a Nyereményjáték alkalmazásakor?
Más nyereményjátékkal való esetleges kölcsönhatása nem ismeretes, mégis, problémás esetben célszerű az egyidejű alkalmazást megbeszélnie. Ha panaszai tartósan fennállnak, kérjük ossza meg a termékekkel és a játékkal kapcsolatos kérdéseit a játék@weborvos.hu e-mail címen elérhető játékmesterünkkel.

Kinek nem ajánlott a Nyereményjáték?
A BIOGAL-TEVA Pharma Rt. dolgozóinak és rokonaiknak, valamint a Weborvos dolgozóinak és rokonaiknak a Nyereményjáték alkalmazása tilos.

Legolvasottabb cikkeink