• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Az elektromos fogkefe előnyei

Egészségmagazin Forrás: Weborvos Szerző:

Lepje meg kedvesét Nőnapra a professzionális szájápolás és az egyedi dizájn kombinációjával!

A teljes körű szájhigiéniának több fontos eleme van. A fogmosási technika, a fogmosás ideje, a jó fogkefeválasztás és az egyéni igényekhez igazodó fogkrém a legfontosabb tényezők. A felhasználókban gyakran felvetődik a kérdés: hogyan válasszon fogkefét? A fogkefeválasztás nagymértékben függ a fogkefe funkcionalitásától, a technikai paraméterektől és a felszereltségtől. Egyre több fogorvos ajánlja a pácienseinek mindennapi használatra az elektromos fogkefét azzal az indokkal, hogy azok hatékonyabbak (főként a baktériumok és a lepedék eltávolításában és a különböző betegségek megelőzésében) és könnyebb őket használni.

Mik az előnyei az elektromos fogkefe használatának?
• Az elektromos fogkefe eredményesen tisztítja a fogakat és több fogkövet távolít el. Az elektromos fogkefe a legjobb és legátfogóbb megoldás azoknak, akik szeretnek praktikus és hatékony módszereket alkalmazni az egész száj védelmére a káros baktériumokkal szemben. Az innovatív elektromos fogkefe olyan fejjel rendelkezik, mely oszcilláló-körkörös és pulzáló mozgás kombinációjára épülő technológiát alkalmaz. Ez azt jelenti, hogy a fej jobbra-balra forog, miközben rányomódik a fogfelszínre. Miközben elektromos fogkefével mossuk fogunkat, nem kell külön mozgást végeznünk – mindössze a fogaira kell helyeznie és végigvezetni a fogkefét a fogak mentén.

• Az elektromos fogkefe eléri akár a nehezen megközelíthető helyeket is. Nagyon fontos az elektromos fogkefe alakja, a fej mérete és a sörte típusa. A kis méretnek és a fogkefefejek széles választékának köszönhetően könnyebb elérni azokat a helyeket, amelyek a kézi fogkefékkel problémásak. A speciális puha sörtéjű fogkefefejjel jobban be lehet nyúlni a fogak közé is, kíméletes a fogínyhez, és nem okoz irritációt sem.

• Állítható fogmosási sebesség. A gyorsabb fogkefefej mozgással több baktérium távolítható el, ami a fogmosást hatékonyabbá teszi, és nem engedi a lepedék lerakódását. Az elektromos fogkefék különböző speciális fogmosási üzemmódokat kínálnak. Ez lehetővé teszi a sebesség és a forgás szabályozását, még azok számára is, akiknek nagyon érzékenyek a fogaik és a fogínyük.

• A fogkefefejek széles választéka lehetővé teszi, hogy mindenki a számára tökéletes megoldást választhassa. A fogkefefejek eltávolítják az elszíneződéseket, hatékonyan fehérítenek, alaposan tisztítják az érzékeny fogakat és fogínyt, elérik a nehezen megközelíthető fogak közti réseket és gyengéden távolítják el a rejtett fogköveket is.
Kutatás bizonyítja, hogy az elektromos fogkefék jelentősen csökkentik a fogkő lerakódást, és megelőzik az ínybetegségeket valamint az irritációt, miközben biztonságot nyújtanak a száj lágy szöveteinek is.

Lepje meg kedvesét Nőnapra a professzionális szájápolás és az egyedi dizájn kombinációjával!

Ha valaki igazán egyedi ajándékkal szeretné meglepni szerelmét, annak a hölgyeknek rózsaszínben is kapható Oral-B Professional Care 1000 elektromos fogkefe jó választás, amelyhez praktikus utazótok is tartozik, melynek segítségével utazáskor is könnyedén magunkkal vihetjük fogkefénket.