• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Új head&shoulders Total Carea a Férfiaknak

Egészségmagazin Forrás: Weborvos Szerző:

3 tulajdonságot egyesít 1 flakonban a gyorsaságért és a tökéletes eredményért.

Manapság a férfiak olyan dolgokat keresnek, melyek technológiailag nagyon fejlettek, mégis egyszerű a használatuk. Kulcsfontosságú számukra a gyorsaság és az azonnali eredmény – az élet szinte minden területén. Éppen ezért siettek a head&shoulders szakértői a férfiak segítségére az új Total Care sampon megalkotásával, mely 3 tulajdonságot egyesít 1 flakonban: nagyszerűen tisztít, rendszeres használatával segít megelőzni a korpásodást, valamint kondicionálja, és könnyen kezelhetővé teszi a hajat – mindezt egy hajmosás alatt.

Technológiával a hajért
Manapság a férfiak igazán egyszerű, de nagyszerű megoldásokat keresnek - gondoljunk csak az okostelefonokra, melyek belül rendkívül összetettek, számtalan különböző dologra képesek, de használatuk során mégis egyszerűek és könnyen kezelhetőek. Ez az igény nem csak a telefonokra igaz, de a számítógépek, az autók, sőt még a hajápolási termékek esetében is! Az ideális sampon nagyszerűen tisztít, rendszeres használatával segít megelőzni a korpásodást, könnyen kezelhetővé teszi a hajat, remek illata van és könnyen kiöblíthető. Mindemellett legyen egyszerű a használata, hiszen a férfiak többsége nem szeret túl sok időt tölteni szépségápolással napi rutinjuk során. Ezzel szemben a nők számára maga a folyamat lényeges része az eredménynek, ezért szeretnek rá időt szánni.

A head&shoulders szakértői ezzel tökéletesen tisztában vannak, ezért alkották meg az új Total Care sampont, mely 3 tulajdonságot nyújt 1 flakonban:
• mélytisztító hatás
• korpásodás elleni hatás
• kondicionálás és kezelhetőség

Total Care 1 – tisztítás
A gyors és egyszerű tisztítás alapfunkciója egy jó férfiak számára kifejlesztett samponnak, az új Total Care sampon pedig pontosan ezt nyújtja: a tisztító összetevők kifinomult elegye, más néven felületaktív anyagok, eltávolítják az olyan lerakódott szennyeződéseket, mint az izzadtság, az olaj vagy a hajformázó.

Total Care 2 – megbízható korpásodás elleni hatás
A világon a férfiak több mint 50%-nak korpás a haja. A magabiztos fellépés érdekében gondoskodniuk kell arról, hogy a viszkető fejbőr és a korpa ne jelenthessen zavaró tényezőt számukra. A ZPT technológiának köszönhetően rendszeres használat esetén a head&shoulders képes eltávolítani a korpa akár 100%-át már az első használat után.

Total Care 3 – a haj kezelhetősége
A férfiak haja általában rövid, ezért stílusosnak és rendezettnek kell lennie a vonzó külső eléréséhez. Ezzel szemben a férfiak nem szeretik idejüket a fürdőszobában tölteni, és az egész hajkérdést szívesen letudnák egy mozdulattal tusolás után. A head&shoulders szakértői ennek megfelelően alakították ki a samponban található ápoló és kondicionáló összetevők keverékét, így a Total Care sampon nemcsak védelmet biztosít a hajszálaknak, de mindeközben gondoskodik róla, minden szál úgy álljon, ahogy azt szeretnénk.

További előnyök
Az új head & shoulders Total Care sampon nem csak kiemelkedő védelmet nyújt a hajnak és a fejbőrnek, de használata nagyon kellemes is különleges illatösszetevőjének köszönhetően, mely a ‘Kobalt’ nevet viseli. A kobalt egy rendkívül energikus és élénk kék szín, mely híven tükrözi az új Total Care sampon illatát is, ami szintén nagyon friss és energikus.

A head&shoulders Total Care a férfiak hajának tökéletes ápolója és igazi csúcstechnológia 1 flakonban: mélytisztítás, korpásodás elleni hatás, kondicionális és kezelhetőség a haj számára. Technológiailag kifinomult, mégis gyors és egyszerű a használata, mely átfogó megoldást nyújt. Egyszerű, férfias!

Head & Shoulders Total Care korpásodás elleni sampon ajánlott fogyasztói ára; a kiskereskedelmi árak ettől eltérhetnek:
H&S Total Care sampon 200 ml: 899 Ft
H&S Total Care sampon 400 ml: 1 499 Ft