• nátha
    • A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

      A nátha ellen a mai napig nem tudunk mit tenni

    • Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

      Két náthagyógyszert el kellene felejteni - tiltás lehet a végük

    • Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

      Tudományos bizonyítékok támasztják alá a húsleves gyógyerejét

  • melanóma
    • Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

      Drámai mértékben nő a melanomás esetek száma

    • Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

      Fényvédelem, önvizsgálat és tudás: együtt védenek a bőrrák ellen

    • A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

      A Szigeten is keresd a „rút kiskacsát”!

  • egynapos sebészet
    • Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

      Egynapos sebészet Pakson: hamarosan újraindulhat az ellátás?

    • A kecskeméti kórház orvosa lett az Egynapos Sebészeti Tagozat elnöke

    • Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

      Egy év alatt több mint 3000 műtét a kecskeméti egynapos sebészeten

Az irodában. A liftben. A taxiban. A Holdon...

Egészségmagazin Szerző:

BÁRHOL ÉS BÁRMIKOR - Az új Aussie Miracle Recharge kondicionáló spray azonnal kényezteti hajad anélkül, hogy elnehezítené.

Ismerősen hangzik? Egy nagggyon hosszú munkanap végén még ott az a találka, ahol ragyogóan kell kinézned, miközben millió dolgod van és esélyed sincs hazaugrani? És ha mégis, a pár otthon töltött pillanat úgysem elég semmire? A szájfény, a mattító és a púder felbecsülhetetlen kincsnek számítanak ilyenkor. De mi lesz a hajaddal? Érzed, hogy a hajad is pocsékul érzi magát. Ilyenkor sietnek segítségedre az Aussie új „Miracle Recharge" kondicionáló permetjei azonnali kényeztetést nyújtva a hajadnak és megújulást a frizurádnak – bárhol és bármikor, amikor csak szükséged van rá. Az irodából indulva, a liftben, a dugóban araszolgató taxiban, vagy akár útban a táncparkett felé. Dobd be kedvenc Aussie Miracle Recharge hajkondicionáló spray-det a táskádba és lehelj új életet a hajadba BÁRHOL és BÁRMIKOR.

Azt már tudjuk, hogy Te az a csaj vagy, aki „többet akar kihozni az életéből". Szóval élvezz ki minden pillanatot és ne pocsékold az idődet szépségrituáléval!

Az Aussie márka jelenléte a magyar piacon kenguru ugrásokban mérhető (hűha, immár 12 ugrásnál tartunk, és minden ugrás 1 hónapnak felel meg). Az Aussie portfólió most hajkondicionáló spray kollekcióval bővül, hogy még inkább arra koncentrálhass, amit éppen csinálsz, BÁRHOL és BÁRMIKOR, miközben a hajad tökéletesen néz ki.

Íme, az Aussie új hősnői: az Aussie Miracle Recharge termékcsalád. Öt különleges, a brazil fuvallatok által inspirált hajápoló spray, olyan egyedi, ausztrál összetevőkkel, mint a makadámdió olaj, a jojobamag-olaj, némi tengeri alga, vadcseresznyefa kéreg és ausztrál jázmin kivonat. Mostantól lapuljon minden nap a te táskádban is ez a különleges hajkondicionáló spray! Segítségével minden pillanatot ragyogó és pillekönnyű hajjal élvezhetsz – BÁRHOL és BÁRMIKOR!

Itt az ideje egy gyors hajtesztnek. Milyen a hajad? Száraz, festett, hosszabb, vékony és lelapult, kényeztetésre vagy esetleg egy kis felturbózásra vágyik? Az ötféle új hajkondicionáló Aussie spray minden csapástól megvédi a hajadat, BÁRHOL és BÁRMIKOR. Kétféle módon kényeztetheted a hajad az Aussie Miracle Recharge segítségével: fújd még nedves tincseidre hajmosás után vagy dobd fel vele a száraz és fáradt hajad napközben, bárhol és bármikor (igazi trükk azoknak a csajoknak, akik minél többet szeretnének kihozni a napjukból és mindig úton vannak). Legyen veled mindig az új Aussie sprayed, akárcsak a szájfény vagy a púder. Válaszd az igazán hozzád illőt!

Frissülj fel újra és újra, bárhol is jársz!

AUSSIE MIRACLE RECHARGE MOISTURE
Hajkondicionáló spray száraz hajra, ausztrál makadámdió olajjal. Valódi oázis a hidratálásra vágyó hajadnak. Bárhol és bármikor felfrissíti a hajkoronádat! Oszlasd el egyenletesen a száraz vagy a nedves hajon, majd fésüld bele öblítés nélkül.

AUSSIE MIRACLE RECHARGE AUSSOME VOLUME
Hajkondicionáló spray ausztrál alga kivonattal az erejét vesztett hajnak. Tartást ad a leharcolt tincseidnek – fölemeli nemcsak a hajadat, a lelkedet is! Bárhol és bármikor felfrissíti a hajkoronádat! Oszlasd el egyenletesen a száraz vagy a nedves hajon, majd fésüld bele öblítés nélkül.

AUSSIE MIRACLE RECHARGE COLOUR
Hajkondicionáló spray festett hajra ausztrál vadcseresznyefa kéreg kivonttal. Valódi fényt és színt ad a festett tincseknek. Bárhol és bármikor felfrissíti a hajkoronádat! Oszlasd el egyenletesen a száraz vagy a nedves hajon, majd fésüld bele öblítés nélkül.

AUSSIE MIRACLE RECHARGE LUSCIOUS LONG
Hajkondicionáló spray hosszú hajra ausztrál jázmin kivonattal, még hosszabb ápolással. Kibogozza nemcsak a tincseid, de a problémáid is! Oszlasd el egyenletesen a száraz vagy a nedves hajon, majd fésüld bele öblítés nélkül.

AUSSIE MIRACLE HAIR INSURANCE
Hajkondicionáló spray jojobamag-olaj kivonattal –a vékony és fáradt haj megmentője. Megvédi a hajadat a mindennapok problémáitól és megkönnyíti a rakoncátlan tincsek kifésülését. Oszlasd el egyenletesen a száraz vagy a nedves hajon, majd fésüld bele öblítés nélkül.

Az Aussie Miracle Recharge termékek ajánlott ára: 1 699 Ft, a kiskereskedelmi árak ettől eltérhetnek. Az ötféle mágikus hősnő elérhető a Dm üzleteiben.